Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saatten sonra Talisca yada bir başka hücum oyuncusu alınmaz. 8 numara ve stoper alacağız. Hem hücum oyuncusu na gerek yok bizim İcardi diye bir efsanemiz var.
🤣🤣🤣

Vazgeçtim anasını satayım. Talisca'yi alalım. Bir sezon Ankaragücü yada kardeş kulübümüz Pendikspora kiralayalim..

Vücudumun her hucresiyle nefret ediyorum bu tinercilerden

Şimdi forumda bazı şeyleri anlamıyorum Rashica deyip asker oyuncudan bahsediliyor Ziyech alınınca çöp diyenler var.Omrunu Arabistan ve Çin'de geçirmiş savunma yapmayan adam Talisca isteniyor kötü oyuncu demiyorum ama ihtiyacımız olan Talisca değil.Ziyech 10 numara olarak Talisca dan 4-5 gömlek üstün oyuncu.
Ben bu talisca olayını bir türlü anlamıyorum başımıza messi yaptilar adamı. Kariyeri sadece Türkiye Çin ve arap liginden ibaret

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sergio, Micö, Mertens vs gitmek istemez, Sergio ve Mertensin maasi da yüksek

Şimdi forumda bazı şeyleri anlamıyorum Rashica deyip asker oyuncudan bahsediliyor Ziyech alınınca çöp diyenler var.Omrunu Arabistan ve Çin'de geçirmiş savunma yapmayan adam Talisca isteniyor kötü oyuncu demiyorum ama ihtiyacımız olan Talisca değil.Ziyech 10 numara olarak Talisca dan 4-5 gömlek üstün oyuncu.

Rashica olmazsa olmazcıları zaten anlamak mümkün değil. Mantıklı argüman bulmaya çalışmak o yüzden boşuna. Ziyech yerine kim gelirse gelsin Rashica alınmadı diye trip atıp gelen oyuncuya çöp denilecekti. Ziyech en doğru profil oldu o bölge için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt