- 3 Temmuz 2012
- 141.350
- 89.351
- 5.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mitso cogu takımda oynarSüper lig takımına gitti demek 2-3 milyon + %50 bilmem neye

adana demır olsa fena olur takımlarısamsun banko
Bu saatten sonra Talisca yada bir başka hücum oyuncusu alınmaz. 8 numara ve stoper alacağız. Hem hücum oyuncusu na gerek yok bizim İcardi diye bir efsanemiz var.
Ben bu talisca olayını bir türlü anlamıyorum başımıza messi yaptilar adamı. Kariyeri sadece Türkiye Çin ve arap liginden ibaretŞimdi forumda bazı şeyleri anlamıyorum Rashica deyip asker oyuncudan bahsediliyor Ziyech alınınca çöp diyenler var.Omrunu Arabistan ve Çin'de geçirmiş savunma yapmayan adam Talisca isteniyor kötü oyuncu demiyorum ama ihtiyacımız olan Talisca değil.Ziyech 10 numara olarak Talisca dan 4-5 gömlek üstün oyuncu.
Gözümün kanamasini istememfaydacı herif
Başak olabilir diye düşünüyorum kötü de gidiyorlar orta saha yi Emre belesoglu istemiş olabilir.
Ayrıca yaşı burdayken 23-24 suan 30 hep aynı dönemi gibi düşünüyorlar.Kariyerini bu ülkelere giderek bitirmiş para için oynamış bir adam ha o da kendi tercihidir ama dediğin gibi Messi gibi görenler var.Ben bu talisca olayını bir türlü anlamıyorum başımıza messi yaptilar adamı. Kariyeri sadece Türkiye Çin ve arap liginden ibaret
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bilmem nereye kadar yolu varO gidici...
Bırakın şu Sergioyi yollamayı adam bizi şampiyon yapanlardan , geçen maçta da çok iyiydi.Sergio, Micö, Mertens vs gitmek istemez, Sergio ve Mertensin maasi da yüksek
Gözümün kanamasini istemem
Şimdi forumda bazı şeyleri anlamıyorum Rashica deyip asker oyuncudan bahsediliyor Ziyech alınınca çöp diyenler var.Omrunu Arabistan ve Çin'de geçirmiş savunma yapmayan adam Talisca isteniyor kötü oyuncu demiyorum ama ihtiyacımız olan Talisca değil.Ziyech 10 numara olarak Talisca dan 4-5 gömlek üstün oyuncu.
şaka mı? adam seviyeyi o kadar dusurdu ki siradan bir 8 ne yapmasi gerekiyorsa onu yapti diye prime kante oldu.Oliveira varken hala 8 numara isteyenler var. Koşmuyor basmıyor dediniz Prime Kante gibi oynadı adam
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi