Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nelsson giderse ve genç 8 olursa ve makul ücrete ramosa ikna oldum

ya ali

kaç gündür amma boş konuşuyosun

gittin orta sahanda taylan berkan cica varken nelsson marcao ile cl gibi gruptan namağlup lider çıktın

nou campta gol yemedin tek golle elendin

önemli olan takım savunması ve uyumu şimdiki kadro çok daha iyi ve uyumlu

bi de bilmiş bilmiş öyle yazmayın böyle yazmayın.
Nelsson Marcao ile pozisyon vermedi takim neredeyse son derece guclu rakiplere karsi. Hem de o rezil takimla. Sadece stoperle ilgili degil ayrica az veya cok gol yemek.

Nelsson ve Abdulkerim'i tanimasak Shevchenko karsisina dusmus Servet Cetin diye yutturacaklar burada.

Ramos o kadar iyi de neden eplden isteyeni yok
images (30).webp

Istemiyorum ramosu kizmayin ama nellson nolcak hadi.sattik diyelim 24 yasindaki adamin parasini 37 yasindaki adamami gomelim yani.boeyi de satalim dani alves felan alalim oda en cok asist yapan bek felandir cl de hem hapisten cikmasini felanda bekleriz nolcak hazirlamakla felanda ugrasiriz mis gibi

Nellson gittiği günün akşamına istanbula iner.
CL listelerinin veeilmesine 5-10 gün kalmışken potansiyeli var diye tecrübesiz birini alacağımızı hiç sanmam.
1 ay önce Nelsson satılırsa onun boşluğunu genç biriyle dolduramayız, paramız yetmez muhtemelen tecrübeli biri gelecek/gelmeli diyenlerin çoğu Ramosa hayır diyor bugünlerde.

1 hafta öncesine kdr Nelsson giderse gelmeli diyordum, gitmese de gelmeli diyorum artık. Ben Apoya güvenmiyorum abi. orta saha transferinden sonra takımın bence en zayıf halkası apo olacak.

Sponsor desteği ile gelecekse sorun yok, gelsin

Tuhaf durumlar olacak transferde.duruma göre oliveira bile ayrilabilir.mertens şimdilik kalır.

Ramos ve Dzeko arasında yaş olarak sadece 13 gün farkı var 2 haftadır adamlara Dzeko maçı kazandırıyor bizimkiler Ramos'u beğenmiyor üstüne Ramos daha iyi bir profesyonel oyuncudur bireysel olarak her zaman kendine bakıyor.

1 ay önce Nelsson satılırsa onun boşluğunu genç biriyle dolduramayız, paramız yetmez muhtemelen tecrübeli biri gelecek/gelmeli diyenlerin çoğu Ramosa hayır diyor bugünlerde.

1 hafta öncesine kdr Nelsson giderse gelmeli diyordum, gitmese de gelmeli diyorum artık. Ben Apoya güvenmiyorum abi. orta saha transferinden sonra takımın bence en zayıf halkası apo olacak.

Sponsor desteği ile gelecekse sorun yok, gelsin

apoya güvenmiyorsun diye 6 maçlık mı alacağız oğlum ramosu

Istemiyorum ramosu kizmayin ama nellson nolcak hadi.sattik diyelim 24 yasindaki adamin parasini 37 yasindaki adamami gomelim yani.boeyi de satalim dani alves felan alalim oda en cok asist yapan bek felandir cl de hem hapisten cikmasini felanda bekleriz nolcak hazirlamakla felanda ugrasiriz mis gibi
kızmamalık bir şey yok aklın yolu 1 zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt