Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 27.382
- 14.262
- 1.998
Ramos atmasın dikkat etsinHaaland Ramos'un da üstünden atar bu arada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ramos atmasın dikkat etsinHaaland Ramos'un da üstünden atar bu arada.
2 haftadir dedik...Bitti bu iş
Ramos takımı ya başka boyutlara taşır ya da kaosa sürükler
Nelsson Marcao ile pozisyon vermedi takim neredeyse son derece guclu rakiplere karsi. Hem de o rezil takimla. Sadece stoperle ilgili degil ayrica az veya cok gol yemek.ya ali
kaç gündür amma boş konuşuyosun
gittin orta sahanda taylan berkan cica varken nelsson marcao ile cl gibi gruptan namağlup lider çıktın
nou campta gol yemedin tek golle elendin
önemli olan takım savunması ve uyumu şimdiki kadro çok daha iyi ve uyumlu
bi de bilmiş bilmiş öyle yazmayın böyle yazmayın.
İcardi takımı acayip üst seviyeye çıkardı Ramos da diğer oyunculara katkı sağlayabilirYalnız Ramos gelirse Kerem ve Barış'ın top kayıplarında 1 2 kez sesini çıkarmaz adam kovalar 3.'sünde ikisinin de içinden geçer.
Ramos o kadar iyi de neden eplden isteyeni yok
1 ay önce Nelsson satılırsa onun boşluğunu genç biriyle dolduramayız, paramız yetmez muhtemelen tecrübeli biri gelecek/gelmeli diyenlerin çoğu Ramosa hayır diyor bugünlerde.Nellson gittiği günün akşamına istanbula iner.
CL listelerinin veeilmesine 5-10 gün kalmışken potansiyeli var diye tecrübesiz birini alacağımızı hiç sanmam.
Sen geldiysen ben gideyim abiŞu konuyu uzaktan okuyan birinin midesi bulanır, altı bomboş tartışmalar, hakaretler, yalanlar, iftiralar.
1 ay önce Nelsson satılırsa onun boşluğunu genç biriyle dolduramayız, paramız yetmez muhtemelen tecrübeli biri gelecek/gelmeli diyenlerin çoğu Ramosa hayır diyor bugünlerde.
1 hafta öncesine kdr Nelsson giderse gelmeli diyordum, gitmese de gelmeli diyorum artık. Ben Apoya güvenmiyorum abi. orta saha transferinden sonra takımın bence en zayıf halkası apo olacak.
Sponsor desteği ile gelecekse sorun yok, gelsin
Kabul etmem böyle birseyiRamos gelsin 8 noda sergioyla devam edelim sikinti yok.
kızmamalık bir şey yok aklın yolu 1 zatenIstemiyorum ramosu kizmayin ama nellson nolcak hadi.sattik diyelim 24 yasindaki adamin parasini 37 yasindaki adamami gomelim yani.boeyi de satalim dani alves felan alalim oda en cok asist yapan bek felandir cl de hem hapisten cikmasini felanda bekleriz nolcak hazirlamakla felanda ugrasiriz mis gibi