Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ramos'un varlığı bile motivasyon kaynağı olur takım için Ramos bu

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi stoperi diye yedekte oturacak Ramos'a 5 milyon euro vermeyiz heralde

Ramos tedrisatından geçmiş bir Emin Bayram...

Hayır hayır Ramos alınmasın genç stoper alın tayfaya elde olan stoper şoku. Bir bakmışsın 2 seneye 20 milyona gitmiş.

Ben gerçekten bu çocuğun fasulyeden sayılmasına anlam veremiyorum. Baya potansiyel var bence. Stoperin tanrısıyla yan yana gelince de eşek değilse illa ki gelişimi süratle artacaktır.

Ozan Kabak'ı mecburiyetten oynattık üstüne gittik oldu işte. Abdulkerim bu saatten sonra uzamaz da kısalmaz da. Ama Emin Bayram'dan enteresan şeyler çıkabilir. Yanlış anlaşılmasın Abdül'ü anında keselim atalım diyen yok. Gelecek için Emin'i hazırlamaktan bahsediyorum.

Bu avrupanın dikkatini çeken takımda vasat bir performans verse bile bi bakacaklar Ramos'un yanında yaşı 20, 1.92 boyunda, hızı iyi, risk alan, hava topu iyi bir çocuk. Çift hane yazmama şansı yok.

Ha Nelsson da satılmazsa o zaman ne olur fikrim yok o zor.
Ujfa'nın yanında Semih Kaya gibi bir çöp bile resmen Van Dijk performansı gösteriyordu. Ramos-Emin tandemi de iyi olur. Şu Emin'in yerinde olsam Ramosu izlerim antrenmanlarda bile geldiği zaman dizinin dibinden ayrılmam.

ramos muhteşem futbolcu ama savunmayıda değiştirmek içime sinmiyor. nelsson kalıyorsa gerek yok ramosa

BULO YAYINDAYDI, TUZ OLDU GITTI HEMEN ACIKLAMA GELINCE HAHAAHHAHAAHAHAAH

İstediği maaşı Avrupa kulüpleri vermiyor çünkü. Net 3 alması için bile adamların vergi ile birlikte ceplerinden net 5 milyondan fazla çıkacak. Büyük hedefi olmayan hiçbir kulüp bu parayı vermez. Büyük hedefi olan kulüp de Ramos'a kalmaz zaten.
Bizde büyük hedefi olan bir kulüp değiliz? Biz anlık başarıları hedefleyip onlarla övünen bir takimiz. Not: Avrupa adına konuştum

O değilde yıllardır ŞLde 2 maç aldırsa parasını çıkarır kolpası var

Falcao için de bire bir aynı argümanlar kullanılmıştı, maç aldırmayı geçtim sahaya çıkamadı herif

ŞLde maç aldırsın diye adam alınmaz, takım uyumuyla maç alınır

Nelsson’un kaldığı hiç bir senaryoda Ramos transferinin anlamı yok, 20 maç Nelsson, 20 maç Ramos mu oynayacak, ikisi de kabul etmez
Bu Ramos transferinin tek mantıklı açıklaması Molde maçlarından sonra Nelsson 20+ Forrest'e gider. Ramos içinde kulübün kasasından maks 2 yıl için 8-10 milyon çıkması.

Aynı içerikli mesajların sürekli atılması ile ilgili bir kısıtlama olması gerektiğini düşünüyorum. Bazı arkadaşlar istemediği bir şey olunca saniye başı aynı postu atıyor ciddi manada bunaltıcı oluyor. Ramosu istemediğine gerçekten ikna olduk yani 999.mesajı da atmak istersen yine sen bilirsin tabii.

Sergio Ramos gerçek bir lider onun sahada liderlik etmesi için kaptanlık pazubandına ihtiyacı yok spikerin ilk maç kuracağı cümle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt