Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalan paranin hepsini orta sahaya gomun Torreiraya bisey olursa sezon sikintiya girer. 2 orta saha sart Olivera Mitsjo den cikilip 2 orta saha alinmali.

Yav tutturmussunuz bir sponsor da sponsor. Sponsor bize para versin adami beslemeye neden para veriyor. Bizi beslesin

Ramos tedrisatından geçmiş bir Emin Bayram...

Hayır hayır Ramos alınmasın genç stoper alın tayfaya elde olan stoper şoku. Bir bakmışsın 2 seneye 20 milyona gitmiş.

Ben gerçekten bu çocuğun fasulyeden sayılmasına anlam veremiyorum. Baya potansiyel var bence. Stoperin tanrısıyla yan yana gelince de eşek değilse illa ki gelişimi süratle artacaktır.

Ozan Kabak'ı mecburiyetten oynattık üstüne gittik oldu işte. Abdulkerim bu saatten sonra uzamaz da kısalmaz da. Ama Emin Bayram'dan enteresan şeyler çıkabilir. Yanlış anlaşılmasın Abdül'ü anında keselim atalım diyen yok. Gelecek için Emin'i hazırlamaktan bahsediyorum.

Bu avrupanın dikkatini çeken takımda vasat bir performans verse bile bi bakacaklar Ramos'un yanında yaşı 20, 1.92 boyunda, hızı iyi, risk alan, hava topu iyi bir çocuk. Çift hane yazmama şansı yok.

Ha Nelsson da satılmazsa o zaman ne olur fikrim yok o zor.

Ramos'un yanında Talisca yalanlaması bir garip geldi Ramos hadi kabul edilebilir tarafı olabilir de Talisca'yı hiç istemem. Umarım öyle bir ihtimal yoktur.

Onu yaparsak mallık olur bir yandan taliscanın gider her türlü olur al sat da yüzümüz güler mi diye düşünüyorum

Benim hesabıma göre 14 kişi oynamalıyız yalnız maçlarda diğer türlü kadro çıkmıyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ramos'un neti 5'i geçmesin

Bonus falan şarta bağlı verilir bir şekilde

İmza parası banko verilir o da 2,5 milyonu geçmemeli ve sponsor desteği bulunmalı yine ayrıca

Ramos ş.liginde en çok gol atan stoper olarak tarihe yazılmak istiyorsa 2 milyona gelsin 1 sene oynasın. İşini gelirse, gelmezse intere falan uzayabilir

Başlarım ramosa yav ramos sevdiğimiz halde istemem sana maç aldırmaz seni şampiyon yapmaz defans oyuncusu.Birde vericen 7 8 maaş.
Maç aldırmaz şampiyon yapmaz mı? 2 tane şampiyonlar ligi kupasını ona yazarım 2014 ve 2018 Futbolun bütün pislikleri ile birlikte. Ramos gelecek de biz istemicez. Son dönemdeki kibri pek beğenmiyorum Galatasaray taraftarindaki

Madem bu kadar fit neden sadece Araplar ve biz peşinde koşuyoruz ?
İstediği maaşı Avrupa kulüpleri vermiyor çünkü. Net 3 alması için bile adamların vergi ile birlikte ceplerinden net 5 milyondan fazla çıkacak. Büyük hedefi olmayan hiçbir kulüp bu parayı vermez. Büyük hedefi olan kulüp de Ramos'a kalmaz zaten.

Onu yaparsak mallık olur bir yandan taliscanın gider her türlü olur al sat da yüzümüz güler mi diye düşünüyorum

Benim hesabıma göre 14 kişi oynamalıyız yalnız maçlarda diğer türlü kadro çıkmıyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Talisca sorusuna Erden Timur'un hiçbir zaman net bir dille yalanlamaması da şüphelendirmiyor değil tek iyi yanımız kontenjan yok ağzına kadar doldu taştı. Olur da Nelsson gidip Ramos ve Talisca gelirse de yanlış yapmış oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt