Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi adam için kavgaya gireriz mesela
Ramos'un yanında Talisca yalanlaması bir garip geldi Ramos hadi kabul edilebilir tarafı olabilir de Talisca'yı hiç istemem. Umarım öyle bir ihtimal yoktur.
Sami her zamanki gibi tercihini diğer seçenek olan Belotti’den yana kullanmıştı di mi@Sami Karakoç ile ben icardiyi istemiyorduk![]()
Konuyu bulun bende hatırlıyorum biri icardiyi istedim diye birşeyler demisti
Maç aldırmaz şampiyon yapmaz mı? 2 tane şampiyonlar ligi kupasını ona yazarım 2014 ve 2018 Futbolun bütün pislikleri ile birlikte. Ramos gelecek de biz istemicez. Son dönemdeki kibri pek beğenmiyorum Galatasaray taraftarindakiBaşlarım ramosa yav ramos sevdiğimiz halde istemem sana maç aldırmaz seni şampiyon yapmaz defans oyuncusu.Birde vericen 7 8 maaş.
İstediği maaşı Avrupa kulüpleri vermiyor çünkü. Net 3 alması için bile adamların vergi ile birlikte ceplerinden net 5 milyondan fazla çıkacak. Büyük hedefi olmayan hiçbir kulüp bu parayı vermez. Büyük hedefi olan kulüp de Ramos'a kalmaz zaten.Madem bu kadar fit neden sadece Araplar ve biz peşinde koşuyoruz ?
Hayır shamar nicholson ahahhahahahahhahahSami her zamanki gibi tercihini diğer seçenek olan Belotti’den yana kullanmıştı di mi
Bizim transferleri resmi hesaptan önce açıklayan rakiplerimize KAP’ın yaptırımı yok mu ulan

Talisca sorusuna Erden Timur'un hiçbir zaman net bir dille yalanlamaması da şüphelendirmiyor değil tek iyi yanımız kontenjan yok ağzına kadar doldu taştı. Olur da Nelsson gidip Ramos ve Talisca gelirse de yanlış yapmış oluruz.Onu yaparsak mallık olur bir yandan taliscanın gider her türlü olur al sat da yüzümüz güler mi diye düşünüyorum
Benim hesabıma göre 14 kişi oynamalıyız yalnız maçlarda diğer türlü kadro çıkmıyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi