Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.568
- 6.807
- 2.493
Şu ana kadar çıkan en istediğim oyuncu gallagher olur . Diğeri grav daha sonra zielinski diye gider.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens'te ayak gücü kalmamış. Talisca aynı yerde topla buluşsa gol atar. Torreira'ya yük bindiği falan yok adamın işi bu. Yanına 3 tane ön libero koyunca Torreira ile oynamanın bir anlamı kalmıyor. Torreira çok sayıda hücumcu ile oynamamızı sağlıyor. Hücumculara bek kovalatma sevdası ne zaman bitecek bilmiyorum.
Gegen presi bıraktığın gün, geride bekleyip kontra oyunu oynadığın gün bu sevda bitebilir...Mertens'te ayak gücü kalmamış. Talisca aynı yerde topla buluşsa gol atar. Torreira'ya yük bindiği falan yok adamın işi bu. Yanına 3 tane ön libero koyunca Torreira ile oynamanın bir anlamı kalmıyor. Torreira çok sayıda hücumcu ile oynamamızı sağlıyor. Hücumculara bek kovalatma sevdası ne zaman bitecek bilmiyorum.
Geçen sene de böyle Samiyle beni çok korkuttunuz.
Bu sene de iyi göründüler belki ama ben daha kötü bir Fb bekliyorum. Geçen sene hakkaten Jesus etkisiyle de her maç 3-4 atacak gibilerdi.
Kusurlarını hızlı kanatları olan Ümraniye ortaya koymuştu sonra Trabzon ilk cezayı kesmişti. Ama küçük takımlara gerçekten baskın oynuyorlardı.gecen sezonku fbyi kimse yenemezdi
kusursuz top oynuyorlardi
Futbol için ideal bir hava oynasınlar bir zahmetTam her yer tamam orta sahaya odaklanalım diyoruz, olmayacak isimler çıkıyor ortaya. Bi orta saha netleşemiyor bir türlü.
Şu Molde maçından sorunsuz bi skor ve sentetik sahadan sakatlık olmadan dönmemiz elzem.
Bu arada hava sıcaklığı 12-15 derece imiş maç günü. Ciddi bir hava değişimi olacak.
Alakası yok,emirhan gençler için yapılanmanın bir parcasi2. orta sahamız Emirhan mı olacak yani