Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens'te ayak gücü kalmamış. Talisca aynı yerde topla buluşsa gol atar. Torreira'ya yük bindiği falan yok adamın işi bu. Yanına 3 tane ön libero koyunca Torreira ile oynamanın bir anlamı kalmıyor. Torreira çok sayıda hücumcu ile oynamamızı sağlıyor. Hücumculara bek kovalatma sevdası ne zaman bitecek bilmiyorum.

Okan-Emre-Suat-Ümit Hagi'yi sübvanse etmesi gibi düşün. Torreira'ya yük binmiyor diyorsan diyecek bir şey yok demektir.

5m Euro'ya Kalvin Phillips kiralayalım. 22m Euro zorunlu satın alma maddesi + 3m bonus veririz sezon sonu. Zaniolo Phillips takası gibi olmuş olur. Hem orta saha oynar, Torreira'yı rahatlatır, gerektiğinde yedekler, takımın savunma yükünü çeker. Hem de gerektiğinde stoper olarak da oynayabilir. Tek transferle tüm ihtiyaçlarımız karşılanır.

-------------Muslera----------------
Boey--Nelsson--A.kerim--Angelino
---------Phillips--Torreira-----------
--------------Ziyech-----------------
Tete----------Icardi------------Zaha

CL çeyrek final takımı...

8 numara filan gelmeyecek artık bunu kabullenelim derim!!

Mertens'te ayak gücü kalmamış. Talisca aynı yerde topla buluşsa gol atar. Torreira'ya yük bindiği falan yok adamın işi bu. Yanına 3 tane ön libero koyunca Torreira ile oynamanın bir anlamı kalmıyor. Torreira çok sayıda hücumcu ile oynamamızı sağlıyor. Hücumculara bek kovalatma sevdası ne zaman bitecek bilmiyorum.
Gegen presi bıraktığın gün, geride bekleyip kontra oyunu oynadığın gün bu sevda bitebilir...

gecen sezonku fbyi kimse yenemezdi
kusursuz top oynuyorlardi
Kusurlarını hızlı kanatları olan Ümraniye ortaya koymuştu sonra Trabzon ilk cezayı kesmişti. Ama küçük takımlara gerçekten baskın oynuyorlardı.

Bu sene öyle bir şey göremedim ama skor buluyorlar yine bir şekilde.

Tam her yer tamam orta sahaya odaklanalım diyoruz, olmayacak isimler çıkıyor ortaya. Bi orta saha netleşemiyor bir türlü.
Şu Molde maçından sorunsuz bi skor ve sentetik sahadan sakatlık olmadan dönmemiz elzem.
Bu arada hava sıcaklığı 12-15 derece imiş maç günü. Ciddi bir hava değişimi olacak.

Tam her yer tamam orta sahaya odaklanalım diyoruz, olmayacak isimler çıkıyor ortaya. Bi orta saha netleşemiyor bir türlü.
Şu Molde maçından sorunsuz bi skor ve sentetik sahadan sakatlık olmadan dönmemiz elzem.
Bu arada hava sıcaklığı 12-15 derece imiş maç günü. Ciddi bir hava değişimi olacak.
Futbol için ideal bir hava oynasınlar bir zahmet

Ramos Ramos olduğu için neyse de talisca inanılmaz gereksiz bir transfer olur. Ronaldo için geçen maçını izleyeyim dedim 45 dakika dayanabildim. Adam yürüyerek oynuyor ki bu ligin kalitesi artmış halinde böyle. 5 yıldır futboldan uzak bu adam. 36 yaşında her yere basan mertensten taliscaya geçmemeli takım. İyi bir 8, olursa genç birkaç yerli toplamak lazım yeterli abartmayalım bir şeyleri

Zaten bizim De Paul yatmıştı keske olsaydı Al Ahli işi. Şimdi bizim görüştüğümüz tüm oyunculara sulanacak yavsaklar.

devre arasına kadar 8 numaramızı iyice araştırıp öyle alalım. acele etmeyelim.

Fotoğraftaki kiralik futbolcumuz kim
Screenshot_20230822_103604_Parallel Space 64Bit Support.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt