Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Al-Riyadh'ın haberine göre Al-Nassr Teknik Direktörü Luis Castro, Anderson Talisca'yı Asya Şampiyonlar Ligi kadrosuna aldı. 5 yabancı kuralı nedeniyle tercih yapan Castro'nun Talisca'ya da kafilede yer verdiği bildirildi.

SEKO FOFANA KADRODAN ÇIKARILDI İDDİASI

Haber detayında Seko Fofana'nın kadrodan çıkarıldığı vurgulandı. Castro'nun 5 yabancı hakkını Anderson Talisca, Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Marcelo Brozovic ve Ghislain Konan'dan yana kullandığı aktarıldı.

Hemen alalım Seko Fofana'yı.

Admirim yanlis bir alinti mi oldu yoksa ben Etebo, etkilemiyor, FFP ile ilgili bir sey demedim :asd:
Ne kadar verdiğimiz ilgilendirmiyor dedin ya

17/18 kadrosu yüzünden 3 sene FFPde süründük
13/14te Aysal bıraktığı dönem yüzünden eldeki herkes satmak zorunda kaldık

Nihayetinde 10 yılın 5ini rezalet şekilde transfer yapamadan geçirdik, bu tarz yüksek maliyetli kadrolar başarısız olunca en çok etkilenen taraftar oluyor, o transferi yapanlar ya da hatalı adam alanlar değil.

Ne kadar verdiğimiz ilgilendirmiyor dedin ya

17/18 kadrosu yüzünden 3 sene FFPde süründük
13/14te Aysal bıraktığı dönem yüzünden eldeki herkes satmak zorunda kaldık

Nihayetinde 10 yılın 5ini rezalet şekilde transfer yapamadan geçirdik, bu tarz yüksek maliyetli kadrolar başarısız olunca en çok etkilenen taraftar oluyor, o transferi yapanlar ya da hatalı adam alanlar değil.
Baba çarşamba 22:00 gelsin şu düğüm çözülsün artık.

Zarate nerden çıktı 😂 çocukken en sevdiğim topcuydu. Lazio dönemini unutamiyorum
Vallahi bu forumu eskiden takip ederken Zarate dedikodulari vardi...ismimi google yazinca ilk öne cikan buraya attigim ilk mesaj geliyordu oda zaten zarate ne durumda diye sormusdum .... cok istiyordum bize gelmesini isdeyim icardi ile yeniden dogmus hahah

Bu Asya ŞL mevzusu boş iş

Ligde oynatabiliyorlar oyuncuları, 8 yabancı hakkı mı ne var, diğer tarafa 5 yazınca 3ünü satmak zorunda değiller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt