Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.977
- 11.061
- 1.338
Seko fofana çök direkt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yangın söndürme konusunda hatırı sayılır biriyisimdir. Sektörde bilirler beniYangına benzin döktün şuan.
Hocam neden cevap vermiyorsunLan adam ilk 11 çıkıyor daha yeni 40 m paundu reddetmişler
Böyle beklenti yaratıyorlar sonra olmayınca söveceksiniz
Kökünden de kestirsen her zaman seninleyiz renkdaşımBen biraz daha kestireyim![]()
Araplara yeni gitti dahaSeko fofana çök direkt
Hemen alalım Seko Fofana'yı.Al-Riyadh'ın haberine göre Al-Nassr Teknik Direktörü Luis Castro, Anderson Talisca'yı Asya Şampiyonlar Ligi kadrosuna aldı. 5 yabancı kuralı nedeniyle tercih yapan Castro'nun Talisca'ya da kafilede yer verdiği bildirildi.
SEKO FOFANA KADRODAN ÇIKARILDI İDDİASI
Haber detayında Seko Fofana'nın kadrodan çıkarıldığı vurgulandı. Castro'nun 5 yabancı hakkını Anderson Talisca, Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Marcelo Brozovic ve Ghislain Konan'dan yana kullandığı aktarıldı.
![]()
Anderson Talisca'da ters köşe: Karardan dönüldü | NTVSpor
Al-Nassr'ın Anderson Talisca'yı Asya Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil etmediği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Teknik direktör Luis Castro'nun Anderson Talisca'yla ilgili kararını değiştirdiği belirtildi.www.ntvspor.net
Zarate nerden çıktıZarate geldi mi ?
Olsun maç saatinde DM den link at renkdasim adettendir.Üstad zaten tv 8.5 diyorlar
Soyadına bakılırsa iştahım kabardıStutgartta oynayan Atakan Kokoreç iyi adam mı?
Zazaaaaaaaa
Ne kadar verdiğimiz ilgilendirmiyor dedin yaAdmirim yanlis bir alinti mi oldu yoksa ben Etebo, etkilemiyor, FFP ile ilgili bir sey demedim![]()
Baba çarşamba 22:00 gelsin şu düğüm çözülsün artık.Ne kadar verdiğimiz ilgilendirmiyor dedin ya
17/18 kadrosu yüzünden 3 sene FFPde süründük
13/14te Aysal bıraktığı dönem yüzünden eldeki herkes satmak zorunda kaldık
Nihayetinde 10 yılın 5ini rezalet şekilde transfer yapamadan geçirdik, bu tarz yüksek maliyetli kadrolar başarısız olunca en çok etkilenen taraftar oluyor, o transferi yapanlar ya da hatalı adam alanlar değil.
Bu kadar disiplinli olma kardesimYasakli Kaynaklarin yasakli olmasini anlarim cok dogru bir karar
ama su abuk subuk fan sayfalarinin duyumlarini paylasmak nasil ok olabiliyor onu cözemedim.
10-20 like alan twitler paylasiliyor asiri rahatsiz edici bir durum
Vallahi bu forumu eskiden takip ederken Zarate dedikodulari vardi...ismimi google yazinca ilk öne cikan buraya attigim ilk mesaj geliyordu oda zaten zarate ne durumda diye sormusdum .... cok istiyordum bize gelmesini isdeyim icardi ile yeniden dogmus hahahZarate nerden çıktıçocukken en sevdiğim topcuydu. Lazio dönemini unutamiyorum
Adam yasaklı değil mi? Ab de kokoreç yasak diye biliyorum.Stutgartta oynayan Atakan Kokoreç iyi adam mı?