Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu anki maaş ne kadar oldu tahmini olarak, dönem bitsin tek tek KAP açıklamalarına göre hesap yapacağım da 50 bandında olacak herhalde.
Güncel yıllık maaşımız 56m

1692712399830.webp

Şu dairelerden elimize para geçmeye başlayınca günün sonunda borcun büyük bölümü kapanacak diyorlardı. Belki ona göre plan yapılıyordur. Aksi halde bu kadar zarara rağmen bu kadar büyük oynamaya devam etmenin çok mantıklı açıklaması yok. Talisca, Ramos vs.
Ne zaman geçeceği önemli, o vakte dek yükümlülük daha da artarsa sorun olur.

Florya daha başlamadı bile. Bir de seneye yönetim devam edecek mi, proje devam edebilecek mi hepsi birer kıstas.

Gerçekleşirse borçlar kapanabilir.

Florya'dan gelecek gelire çok güveniyoruz galiba ama TR'de inşallah umduğumuzu buluruz, birileri çomak sokar proje durur veya başka sorun çıkar da gelir olarak umduğumuzu bulamazsak yine birkaç senemiz çöp olabilir...
Düşük faizle yüzde 25 peşin yüzde 75 kredili konut kredisi vs konuşuluyor, şu anda konut iyi para kazandıracak gibi. Tabii bizim satacağımız daireler ultra lüx olduğu için hedef kitlesi farklı ama her türlü satılacaktır yine.

Ne zaman geçeceği önemli, o vakte dek yükümlülük daha da artarsa sorun olur.

Florya daha başlamadı bile. Bir de seneye yönetim devam edecek mi, proje devam edebilecek mi hepsi birer kıstas.

Gerçekleşirse borçlar kapanabilir.
Valla DÖ biz seçilmesek bile işler kendi rayında devam eder minvalinde konuşmuştu ve devam etmeyeceklerine dair bir şey söylememişti ama ET bayağı yoruluyor. İşleri de var adamın. Devam etmemesi süpriz olmaz herhalde.

Erden Timur'a çok güvenenlerdenim ve şahsen her ihtimali hesapladığını düşünüyorum. CL katılamazsak bir B planı vardır.

O varken oluşabilecek aksiliklerin tamamına hazırız bence. Tek korkum içeriden ya da dışarıdan birilerinin onu yıpratıp görevden uzaklaşmasına neden olma ihtimali.

Düşük faizle yüzde 25 peşin yüzde 75 kredili konut kredisi vs konuşuluyor, şu anda konut iyi para kazandıracak gibi. Tabii bizim satacağımız daireler ultra lüx olduğu için hedef kitlesi farklı ama her türlü satılacaktır yine.

Ben emlak falan çok anlamam ama bu dediklerin günübirlik çok değişiyor Türkiye'de. Yani böyle bir beklenti yaratıyorlar sonra tam tersini yapabiliyorlar veya bir bakan görevden alınıyor hoop bambaşka bir politika. Ya da çıkarıyorlar ama kısa süre çıkarıyorlar, 6 ay sonra başka bir karar alıyorlar. Bir de işte ekstra çomak sokacak olanlar var mutlaka. O yüzden işin prosedürleri uzayabilir, inşaat durabilir, davalar mavalar açılabilir. Burası Türkiye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt