Cihangir Göktaş
10 Numara!
- 18 Temmuz 2022
- 10.456
- 12.921
- 963
Güncel yıllık maaşımız 56mŞu anki maaş ne kadar oldu tahmini olarak, dönem bitsin tek tek KAP açıklamalarına göre hesap yapacağım da 50 bandında olacak herhalde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel yıllık maaşımız 56mŞu anki maaş ne kadar oldu tahmini olarak, dönem bitsin tek tek KAP açıklamalarına göre hesap yapacağım da 50 bandında olacak herhalde.
Ne zaman geçeceği önemli, o vakte dek yükümlülük daha da artarsa sorun olur.Şu dairelerden elimize para geçmeye başlayınca günün sonunda borcun büyük bölümü kapanacak diyorlardı. Belki ona göre plan yapılıyordur. Aksi halde bu kadar zarara rağmen bu kadar büyük oynamaya devam etmenin çok mantıklı açıklaması yok. Talisca, Ramos vs.
Düşük faizle yüzde 25 peşin yüzde 75 kredili konut kredisi vs konuşuluyor, şu anda konut iyi para kazandıracak gibi. Tabii bizim satacağımız daireler ultra lüx olduğu için hedef kitlesi farklı ama her türlü satılacaktır yine.Florya'dan gelecek gelire çok güveniyoruz galiba ama TR'de inşallah umduğumuzu buluruz, birileri çomak sokar proje durur veya başka sorun çıkar da gelir olarak umduğumuzu bulamazsak yine birkaç senemiz çöp olabilir...
Drogba ile 30 sn telefonda konuşsun, Zaha ile aynı paraya imzayı atar.Seko fofana mı?
Valla DÖ biz seçilmesek bile işler kendi rayında devam eder minvalinde konuşmuştu ve devam etmeyeceklerine dair bir şey söylememişti ama ET bayağı yoruluyor. İşleri de var adamın. Devam etmemesi süpriz olmaz herhalde.Ne zaman geçeceği önemli, o vakte dek yükümlülük daha da artarsa sorun olur.
Florya daha başlamadı bile. Bir de seneye yönetim devam edecek mi, proje devam edebilecek mi hepsi birer kıstas.
Gerçekleşirse borçlar kapanabilir.
Emin misin renktaş. Bana çok geldi de.
Ya de paul ve partey diyen AVELLERI su konudan atin 8 yasindamisiniz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu siteye bakmıştım geçen GS özelinde, rakamlar kolpa idi.
Bilmıyorum Haydar abi vallahi , tüm liste burda , gs yıllık maaş 56.Sponsorun ödediği söylenen kısım dahil mi hariç mi?
Düşük faizle yüzde 25 peşin yüzde 75 kredili konut kredisi vs konuşuluyor, şu anda konut iyi para kazandıracak gibi. Tabii bizim satacağımız daireler ultra lüx olduğu için hedef kitlesi farklı ama her türlü satılacaktır yine.