- 4 Ağustos 2009
- 92.329
- 74.375
- 5.358
Yarin gece uyku yok.Şu an sadece fragmanı izliyoruz yarın moldeyi 3-0 yenerek siz o zaman görün kolpa şovu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarin gece uyku yok.Şu an sadece fragmanı izliyoruz yarın moldeyi 3-0 yenerek siz o zaman görün kolpa şovu
bravo komserimŞu an 1 adet 8 no dışında elzem bir transfer yok..
Aksanli yazmamissin, olmamis.Marsilya’ya teşekkür ediyorum, Bolognaya teşekkür ediyorum bizi çok iyi karşıladılar
Bence zaha yı ve teteyi satalım hemen Nelson u da verelim bunlara anca yeter para... Herkesin gönlü olur hem zahayı aldık hem talisca yı aldık diye dolanır dururuz ortada... En çok biz transfer yaptık ulen... Ha bu arada ziyech i de satabiliriz maç yapmadan yerine yeni kanat oyuncusu da alırız. Nasıl olsa aldık bir kere...ramosa 15 milyon 2 sene
talisca 30 milyon 3 sene
maliyetleri korkunç
zaha
tete
ziyech
yeni gelecek 8
bu dördünden kim yedek kalırsa maliyeti nedeniyle çöp ilan edilecek
şimdi bu ikisinide ekledinmi ve başarısız olduğunda bu korkunç maliyetlerin altında bu rotasyonda muhtemel yedeklemede herkes yönetimi ezip geçecek korkarım erden timura fikret orman muammelesi çekilecek
özellikle ramos konusunda çok büyük ezerler
futbolcu bazında taliscayı isterdim enteresan bir skorerliği var herifin ama biz zengin bir kulup değiliz
herkes aklını başına alsın
bravo komserim
Talisca'yi isteyenler futboldan anliyor demek. Ben hayir dedim, cunku en az 6-7m euro ve 3-4 senelik sozlesme isteyecek. Ha bir de imza parasi ister pasam.Forumda futboldan anlayanların listesini cikardim
No ideacashmi bonuslarlamı?
İp ban listForumda futboldan anlayanların listesini cikardim
Bu Dominguez'i alici gozle izleyen var mi? Cogumuz Guendouzi'yi taniyor ve bircok macini da izlemistir. Ama bu Dominguez sanki twitter scoutcularinin gozdesi gibi.Dominguez'i bekletiyorsak Guendouzi filan hiç ilgi alanımızda değildir. Dominguez'in bir üstü Gravenberch, De Paul, Veratti bu seviyelerde olur.
Keramettin bey nasılsınız? Yarın maç nolur?No idea