Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Attı PSV
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nuhhan Massengo tam bir fakir guendouzi'si.bu fransa ligini aslinda icini disini taramamiz lazim, boey gibi bi ton potansiyel bulunur, getirin canavar gibi afrikalilar var yav.
Noluyo abiRamos geliyor Ramos yalele yalele
Nelsson gidiyor nelsson yalele yalele...Ramos geliyor Ramos yalele yalele
Ramos geliyor Ramos yalele yalele
o mounir cok saglam topcuda sansizligi en azindan bi ts yapmaliydi.Nuhhan Massengo tam bir fakir guendouzi'si.
Samsunspor falan ne bekliyor acaba merak ediyorum. Başakşehirli mounir de serbest kalmış sanarsın daha iyisi var
Bu çok mu komik fikir belirten insanları sizin fikrinize uymuyor diye ifşa edip dalga geçme hakkını size kim veriyor bu hakkı size kim veriyor ama haklısın alper altun ve danyal artemis dışında hiçbiriniz adaletli değilsiniz 13 yıldır buradayım burası GALATASARAY 'ın Taraftarkalesi sayılır herkese saygılı olmaya çalıştım bunca yıl ama artık yeter emre sen gelirken biz dönüyorduk oralardan biz GALATASARAY taraftarıyız diye gurur duyarken birlik olmamız gerekiyorken böyle yazılar inanılmaz morel bozuyor inansanizda inanmasanizda ben gece gündüz GALATASARAY ile yatıp kalkan bi ınsanim bu durumda bu form sadece 40- 50 kişinin kendi arasında eğlenip sadece kendi fikirlerini dogru saydığı bir yerse ben tövbe bir daha girmem...Forumda futboldan anlayanların listesini cikardim
Rovellayi aldı şerefsizler.rovellayi biz alsak kafayı yerdim sevinctenlazioda birsürü ortasaha oldu hala genduzi neden istiyor bu sıgırlar
Kaynak?22ye mi ne bitiyormuş
15i biz vermişiz sie çekmişler
Yanlis konu, ban plsAttı PSV
Sergio Ramos 28 Ağustos 2023 Pazartesi 21.15'de İstanbul da olacak.Noluyo abi