Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu fransa ligini aslinda icini disini taramamiz lazim, boey gibi bi ton potansiyel bulunur, getirin canavar gibi afrikalilar var yav.
Nuhhan Massengo tam bir fakir guendouzi'si.

Samsunspor falan ne bekliyor acaba merak ediyorum. Başakşehirli mounir de serbest kalmış sanarsın daha iyisi var

Forvet yok mu lan yüksek bedelli bize gelebilecek. Ben de forvet istiyorum üst düzey...

Videoda efsane ama istatistikleri pek iyi değil, River’da tutunamamış, geçen sene 21 maçta 1 golü mü ne var, bu sene Estudiantes’te Copa Sudamericana’da 6 gol atmış totalde 12 golle bitirmiş. Çıkışta olan Kerem gibi sonradan açılan bir tipi var 23 yaşında.. Denenebilir çok yüksek değilse bonservisi..

Ramos geliyor Ramos yalele yalele
VpyG.gif

Forumda futboldan anlayanların listesini cikardim
Bu çok mu komik fikir belirten insanları sizin fikrinize uymuyor diye ifşa edip dalga geçme hakkını size kim veriyor bu hakkı size kim veriyor ama haklısın alper altun ve danyal artemis dışında hiçbiriniz adaletli değilsiniz 13 yıldır buradayım burası GALATASARAY 'ın Taraftarkalesi sayılır herkese saygılı olmaya çalıştım bunca yıl ama artık yeter emre sen gelirken biz dönüyorduk oralardan biz GALATASARAY taraftarıyız diye gurur duyarken birlik olmamız gerekiyorken böyle yazılar inanılmaz morel bozuyor inansanizda inanmasanizda ben gece gündüz GALATASARAY ile yatıp kalkan bi ınsanim bu durumda bu form sadece 40- 50 kişinin kendi arasında eğlenip sadece kendi fikirlerini dogru saydığı bir yerse ben tövbe bir daha girmem...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt