Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet kime aldik kime sattik kime bedava oyuncu verdik total kaos ortam

@Levent Akgün adaş var ya aklıma gelen başıma geliyor. Basın toplantısından sonra yazdım nelsson gidiyor herhalde o zaman ramos gelsin diye.

Ne güzel atağa çıkıyorlar yaw. Top oynamadan hızlı adamlarla tak tak tak karşı karşıyasın

Yaw senin soy ismi değişseler ya fesli Atatürk düşmanı herif beliriyor gözümde ve sana atacağım postlarda bir miktar agresiflik söz konusu olabilir.

@Keramettin TANRIVERDİ

Admirim acil soyadimi degistir, o bahsedillen sahisla zerre alakam yok ve ayni cümlede anilmak istemiyom.

@Hakan Motz ile birlikde bana yakisan bi soyadi bulursaniz cok sevinirim.

Saygilarimla

Bilmiyorum emrecim artık psikolojik olarak ülke şartlarından dolayı sabır sınırlarımız azalmış galiba buna en büyük örnek yurtdışında yapılan bir kamera şakasına herkes gülerken güzel ülkemde yapilan saka sonunda herkes birbirini dövmeye çalışıyor...
Eğer ben kalp kırdıysam kusura bakmayın aslolan GALATASARAY...

İkinci bir Genel Kurul kararına kadar, 34+ futbolcu transferinin yapılamayacağına dair bir maddenin tüzüğe eklenmesi gerekiyor. En azından gereksiz zaman ve enerji kaybının önüne geçilmiş olur; öyle birinin transferiyle girilecek maddi külfetin önüne geçilmesi ise esas amaçtır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt