Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bakın burda duyuyorumBazı zor bonuslar + Greek Yoghurt karşılığı anlaşmaya varılmış.
Ndiayenin iyisini bulamıyor muyuz8 numaraya şöhretli bir isimden ziyade dribbling becerisi yüksek ve savunma kabiliyeti gelişmiş bir oyuncu işimizi daha çok görür görüşündeyim. Kanatlarımız zaten playmaker özellikli olacak bu noktada 8 numaradan oyun kurma beklentimizi minimumda tutabiliriz.
Bellegarde ismi çıktı sanırsam en doğru tercih o olur.
Bugün şekerli yoğurt yiyen yarın g........bakın burda duyuyorum
bazı almancılar ucuz diye greek yoghurt yiyormus
onlar Türklükten afaroz edilmiştir
Yunan yogurdu bin basar marketteki gazi sutdiyari pinar yogurtlarina. Ayni sey Feta peyniri icinde gecerli bizim beyaz peynirin icinden gecer fêtabakın burda duyuyorum
bazı almancılar ucuz diye greek yoghurt yiyormus
onlar Türklükten afaroz edilmiştir
şu adamı bizim orta sahada düşünemiyorum.. hiç geri yok pres gücüne acayip katkı sağlar..
Fazla evham yapıyorsun. Satın alma şartları zor olsa zaniolo gitmezdi oraya. Adamın ayrılık mesajında bile geri dönmeyeceğinin sinyalleri var.Yahu sorun satış rakamı değil. Satış rakamı zaten tatmin edici. O kadar bonustan 2m bile aktif olsa zaten 30m ediyor. Sorun MUHTEMELEEN SADECE 5M'A KİRALANMIŞ ve başka para kazanamadan adamın belki bitik, belki sakat halde geri gelecek olması...
Şimdi ben bunu yazarken TRT'deki güvenilmeyecek Barış denen herif 30 maç dedi. Artık kaynağı ne bilmiyorum. Güven olmaz o herife ama doğruysa oynatmazlar 30 maç sanmıyorum...
Yemin ederim GS tarihindeki en kötü transfer. İnanılmaz bir şey ya.
Cok büyük topcu gelmis kimse sevinmiyor vay be
tamam da sebep ne? mantıklı açıklaması ne? boyle bir anlaşmayı kabul ettiklerini düşünüyorsan sebebini de düşünmüşsündür. keriz oldukları için demeyeceksin heralde.Yahu sorun satış rakamı değil. Satış rakamı zaten tatmin edici. O kadar bonustan 2m bile aktif olsa zaten 30m ediyor. Sorun MUHTEMELEEN SADECE 5M'A KİRALANMIŞ ve başka para kazanamadan adamın belki bitik, belki sakat halde geri gelecek olması...
Şimdi ben bunu yazarken TRT'deki güvenilmeyecek Barış denen herif 30 maç dedi. Artık kaynağı ne bilmiyorum. Güven olmaz o herife ama doğruysa oynatmazlar 30 maç sanmıyorum...
Zaniolo Villa kadrosunda her türlü oynar onda sorun yok da 35m€ serbest kalma maddesi olan adamdan 5+22m€'ya vazgeçmek komik.Yahu sorun satış rakamı değil. Satış rakamı zaten tatmin edici. O kadar bonustan 2m bile aktif olsa zaten 30m ediyor. Sorun MUHTEMELEEN SADECE 5M'A KİRALANMIŞ ve başka para kazanamadan adamın belki bitik, belki sakat halde geri gelecek olması...
Yapılan her hamleden, Mustafa Canaslan ve V. Haydar Geven' i, bütün ayrıntılarıyla haberdar etmek gibi bir yükümlülüğü var GS yönetiminin. Çok haklısın muhterem!..
Yav Sergen seni severim ama dediklerinle söylediklerin arasında dağlar kadar fark var. Adam sakatlanıp geri dönecek diye kaç gündür bas bas bağırıyorsun şimdi de gelmiş premier lig ona bişeyler katacak diyorsun. Sakat adam premier lig çimeni koklayarak mı kendine bişeyler katacakBen tepkimi verdim,artik yapacak bisey yok.gitmesi zaten hataydı,o parayı vermeyecekler.tek avuntum premier ligin ona biseyler katacak olmasi
Evet herşey apaçık ortada demektir bu.Ziyech'in görüntülerine hepiniz "çok gizli birşeyler oluyor sanki" yazmışınız.
15 yıllık forum hayatımda gscyi hiçbir konuda aynı fikirde görmemiş olmam hasabiyle bir ilki yaşamaktayım.