Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sütü mayalayıp yoğurt yap. Marketten ne yoğurt alıyorsunuz süt yok mu?
316b6506-ed33-4c66-8865-08138e586aee.webp

Merak etme tereyag bile yapiyoruz. Sutun litresi 50 cent. Yunan yogurdunu mezeler icin aliyorum ara sira raki ile icmek icin.

36 LİG + en az 10 Conferences + 4-5 Lig Kupası ve FA Cup toplam 50 maç var bana göre 30 oynar. Bu arada Erden Timur çok kesin konuştu Zaniolo kesin ayrılmış gibi veda mesajı yayınladı. Bu işin içinde bir şey var kesin.

tamam da sebep ne? mantıklı açıklaması ne? boyle bir anlaşmayı kabul ettiklerini düşünüyorsan sebebini de düşünmüşsündür. keriz oldukları için demeyeceksin heralde.

Ne bileyim nedenini arkadaşım. Sonuçta bazen yönetimler kötü anlaşmalar yapıyorlar. Hepsinin de farklı nedenleri oluyor. Ama ille fikir yürüt dersen, mesela: Orta saha alabilmek için Zaniolo'dan gelecek gelire çok güvendiler. Yerine de adam aldılar. Satmak zorunlu hale geldi ama beklediğimiz garanti teklif gelmeyince böyle son derece riskli bir anlaşmayı kabul etmek zorunda kaldılar ve risk aldılar. Satış gerçekleşmezse seneye mali olarak da baya zorlanacağız bu senaryoya göre.

geçen sene bir şekilde denk gelen alındı ki anlaşılabilirdi yeni yönetim yeni hoca filan

bu sene üzerine inşa edebileceğimiz bir yapı vardı ve nelsson da giderse o yapının yarısını sil baştan kurmuş olacağız ki çoğu da yazı komple boş geçirmiş 1 ay minimum hazırlık süresine ihtiyaç duyan oyuncularla

çok sıkıntılı bir süreç bekliyor takımı ve oksn hocayı

geçen sene alanya maçına kadar oyun oturmamıştı ama skor alabilmiştik bu sene de benzerine çok ihtiyaç olacak

biraz kendi kendimizi zora soktuk

Gecen sezon yeni kurdugumuz kadro 11. Hafta dan itibaren uyum sagladi yükselise gecti

Veya herkesin övgüyle bahsettigi 11-12 sezonu yeni kurdugumuz kadro anca fener macindan itibaren uyum sagladi ve ligi domine etti play offlar dahil

Kendimizi ayni sürece sokuyoruz ne yazik ki oysa angelino,rashica,8 numara ve 10 numara yeterli olacakti

Gelen oyuncular kariyerli ve iyi oyuncular tartismam bunu ama hazir degil hic biri ve uyum saglamalari lazim ya takimin oyun anlayisina ikna edilmeleri lazim ya da onlara göre dogru oyun bulunmasi lazim ki okan hoca bu konu da gecen sezon basariliydi dogru oyunu buldu ve ikna etti oyuncular

Ben bu sürec te kadroyu pek bozmadan gecen sezonun oyunculari ile devam edecegimizi düsünüyorum yeni gelenler hazir duruma gelene kadar

Beni değil tüm taraftarı bilgilendirme görevi var. Bilgilendirmezlerse de benim taraftar olarak kötüsünü düşünüp yangın yapma hakkım var. Hem madem öyle hiçbir şey açıklamasınlar o zaman. Zaniolo gitti. Kiralık mı gitti sattık mı onu bile açıklamasınlar. Kaç para aldık hiç söylemiyoruz desinler... Biz de hiçbir şey bilmeyelim... Siz de bunu kabullenin koyun gibi...
Açıklanacaktır. Senin derdine ne oluyor, hemen bilgi sahibi olsan neye faydası var?!..Kulübün mali denetmeni filansın da biz mi bilmiyoruz?..

Yav kolay bonuslar ile bet 35 alıcaz zaten bonus muhabbeti paranın çoğu Romaya gitmesin diye roma kendi payını 22 üzerinden alıcak işte taktik bu
Yahu adamın nakit 35m€ çıkış maddesi var. Kiralama, opsiyon, bonus monus anca orayı buluyor. Herif sakatlansa onu da bulamayacak. Banko 11 oynayacak kadronun en değerli oyuncusunu gönderiyor olman da cabası. Bu işin neresi mantıklı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt