- 11 Aralık 2009
- 18.637
- 11.382
- 1.998
Zaten öyle olacak. Son maçta niye Oli 6, Tor 8 oynadı?..Bizim tor 8 olsa ve 6 bakılsa ne derdiniz?
Belki okan hoca öyle dusunuyo?
Bakma sen burda 8 kişiyle hücum edeceğimiz hayaliyle ahkam kesenlere...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten öyle olacak. Son maçta niye Oli 6, Tor 8 oynadı?..Bizim tor 8 olsa ve 6 bakılsa ne derdiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 216315
Bu taksicinin de su an transfer nobetini okudugunu dusunuyorum , ama kanitlayamam..![]()
toreyra harika pasör ama defansif işgücü sayesinde takım oyunu domine edebilecek şekilde dağılabilior sahaya trabzon maçında olduğu gibi. bize gereken adamın sergionun top kaybı yapmayan/ ayakta kalabilen versiyonu olduğu kanaatindeyimBizim tor 8 olsa ve 6 bakılsa ne derdiniz?
Uçak önce Robert Pires'i, daha sonra da Marcello Gallardo'yu alıp gelecekmiş. Onlardan sonra Emana gelecekmiş.
Transfer obezi olmakta abes görmüyorum.Ndidi isterdim.Perişan ederler rakibi Lucas'la beraber
Hocam olmasa bile Fofanayi almanızın mumkunati yok.Bize zaten orta saha lazım olduğu için bence Ndidi doğru isim olurdu ama De Paul,fofana gibi oyuncuları alma ihtimalimiz yokTransfer obezi olmakta abes görmüyorum.
Muazzam kaliteli oyuncularla kurulu kadromuzu gördükçe mest olarak o da bu da gelsin hepsi gelsin diyorum.
Ndidi şl de kritik maçlarda çift dos oynarken bize çok önemli güç sağlar.
Defansif 8 no için ise ben fofana diyorum.
Ndidi Torreira Fofana üçlüsü çok mu defansif olurdu bilmiyorum ama bu üçlü resmen rakibe geçit vermezdi.
Ndidi defansif katkısı 10/10 ise ofansif katkısı 10/3 falan. Bu nedenle tempolu 8 şart ama mükemmel defans yapabilen bir ortasaha oyuncusuna da hayır diyemiyorum.Hocam olmasa bile Fofanayi almanızın mumkunati yok.Bize zaten orta saha lazım olduğu için bence Ndidi doğru isim olurdu ama De Paul,fofana gibi oyuncuları alma ihtimalimiz yok
ZiyeşşşşBanega geldi mi?
Gravebeki 30a alsan bile zarar etme ihtimalin 0 gibi bir şey. Zanyola parasiyla alinabilir.