Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim tor 8 olsa ve 6 bakılsa ne derdiniz?

Belki okan hoca öyle dusunuyo?
toreyra harika pasör ama defansif işgücü sayesinde takım oyunu domine edebilecek şekilde dağılabilior sahaya trabzon maçında olduğu gibi. bize gereken adamın sergionun top kaybı yapmayan/ ayakta kalabilen versiyonu olduğu kanaatindeyim

sanırım bu ramos konusunda nihai kararımı verdim.

maddiyat: 5 m eur maaş (2 m sponsor, 3 m gala verecek) ve 1+1 opsiyonlu sözleşmeyi kabul ediyorsa buyursun gelsin. aksi maddi koşullarda KESİNLİKLE gelmesin.

takımdaki rolü: nelsson kesinlikle takımda kalacak. 2'şer 3'er gün ara ile maçlar oynayacağız çoğu zaman. asıl stoper ikilimiz kesinlikle nelsson-bardakçı olacak. ramos da hem bu ikiliyi hem de boey'i yedekleyecek yeri gelip. bu yapılanma hem nelsson-bardakçı ikilisine hem de ramos'a anlatılacak. bu şekilde kabul ediyorsa gelecek.

biz geçen sene benzer rol için 2 m eur mata'ya verdik (3 m ramos'a veririz). bu yaz angelinho geldiğinde bize referans oldu mesela. güzel de ayrıldık.

ramos da "icon" bir adam. günü gelir bir potansiyeli takımına kazandırır bir yönlendirmesi ile. bu arada saha içinde de mata'dan fazla katkısı olur muhtemelen.

ÇÖPLİSCA ise uzak dursun. tete, ziyech, zaha, kerem ve mertens'i geçtim, SİRAÇHAN oynasın yerine yeter ki kendisi gelmesin.

Ndidi isterdim.Perişan ederler rakibi Lucas'la beraber
Transfer obezi olmakta abes görmüyorum.

Muazzam kaliteli oyuncularla kurulu kadromuzu gördükçe mest olarak o da bu da gelsin hepsi gelsin diyorum.

Ndidi şl de kritik maçlarda çift dos oynarken bize çok önemli güç sağlar.

Defansif 8 no için ise ben fofana diyorum.

Ndidi Torreira Fofana üçlüsü çok mu defansif olurdu bilmiyorum ama bu üçlü resmen rakibe geçit vermezdi.

Nelsson gitmeyecekse Ramosu istemem ama eğer gidecekse de deli gibi Ramos nöbetine başlardım.En sevindiğim transfer de kendisi olurdu büyük ihtimalle fakat Nelsson kalacaksa ve Ramos gelecekse o zaman üzerdi bu durum beni

Transfer obezi olmakta abes görmüyorum.

Muazzam kaliteli oyuncularla kurulu kadromuzu gördükçe mest olarak o da bu da gelsin hepsi gelsin diyorum.

Ndidi şl de kritik maçlarda çift dos oynarken bize çok önemli güç sağlar.

Defansif 8 no için ise ben fofana diyorum.

Ndidi Torreira Fofana üçlüsü çok mu defansif olurdu bilmiyorum ama bu üçlü resmen rakibe geçit vermezdi.
Hocam olmasa bile Fofanayi almanızın mumkunati yok.Bize zaten orta saha lazım olduğu için bence Ndidi doğru isim olurdu ama De Paul,fofana gibi oyuncuları alma ihtimalimiz yok

Hocam olmasa bile Fofanayi almanızın mumkunati yok.Bize zaten orta saha lazım olduğu için bence Ndidi doğru isim olurdu ama De Paul,fofana gibi oyuncuları alma ihtimalimiz yok
Ndidi defansif katkısı 10/10 ise ofansif katkısı 10/3 falan. Bu nedenle tempolu 8 şart ama mükemmel defans yapabilen bir ortasaha oyuncusuna da hayır diyemiyorum.

Yine rtlemis
Ramos ile her türlü anlaştık bence

23f00176d6faf4ae27acb5e536a5bf17.jpg

Sırf raşit olayından dolayı ramisi almıyoruzdur inşallah

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gravebeki 30a alsan bile zarar etme ihtimalin 0 gibi bir şey. Zanyola parasiyla alinabilir.

Fesih bedeliyle gitmediyse Ajax'ın 18m'a sattığı oyuncuyu büyük gelişim gösterse bile 20-25m üzerine zor satarız. Gelişim göstermezse veya benzer seviyede kalırsa neler olur kısmı daha da kötü.

Gene millet Ramos'a yukselmis. Bir bilgi mi var?

Bu arada gelirse Nelsson'un satildigindan baska bir olasilik gelmiyor aklima. Baska bir sekilde izah edilemez. O durumda bile kulubun kasasindan yillik 3.5 milyon eurodan fazla para cikarsa cok aptallik etmis oluruz. 3.5 milyon ve altina guzel transfer olur (1+1 yillik anlasma olmasi sartiyla).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt