Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk takımlarının maçları olmasa da TV+ kullanıcıları için gayet iyi bir gelişme olmuş. Daha önce konusu geçti ise kusura bakmayın :hat:

Mertens hariç hücumda oynayan oyuncularımızın kesinlikle defansif zaafları var.. icardi..Ziyech..Tete.. Kerem..Zaha takım savunmamızı zayıflatacak futbolcular..

Arkalarını sadece Toreria ile süpüremeyiz..

Olur olmadık birçok isim konuşuluyor bana göre 3 mantıklı isim var bizim takımın ortsahasını ayağa kaldıracak..Monaco da oynayan Fofana ve Fiorentinadaki Amrabat ve Strasrburg da oynayan Habib Diarra

Fofana nın bonservisi çok maliyetli.. Habib Diarra biraz riskli ama ihtiyaç..maliyet ve risk açısından Sofyan Ambarabat tam biçilmiş kaftan.. Nordin Amrabat kardeşiydi olumlu referans olacaktır.. sözleşmesinin bitimine 10 ay kalmış üstelik..

Bizim tor 8 olsa ve 6 bakılsa ne derdiniz?

Belki okan hoca öyle dusunuyo?
Bence öyle düşünüyor. Geçen sene ilk 4-5 maç Torreira'ya önde bastırıp Sergio'yu arkada bırakıyordu. Rakip presi kırdığı zaman Sergio arkada karşılayamayınca vazgeçmek zorunda kaldı o oyundan. Paredes ilgisi bence bu nedenleydi. Hem pas kalitesi yüksek olsun, hem de arkada rakibi karşılasın istiyor hoca yeni alınacak orta sahadan. Pas ve dripling kabiliyeti yüksek bir 6-8 no bekliyorum ben. Melo-Gedsonvari bir oyuncu bakıyorlar. Kalvin Phillips olsa keşke. Gerekirse stoper bile oynar..

Yoldaşlarım, 5-10 kişi yola çıktığımız bu yolda haftalar içinde %70'in üstünde oy alacak noktaya geldik. Cesur olup sessiz kalmayınca, statükonun karşısında dimdik durunca her şeyin başarılabileceğini tüm dünyaya ispatladık. Bu başarı hepimizin. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Ancak bununla yetinmeyeceğiz, sesimizi eskisinden de güçlü duyurmaya devam edeceğiz. Talisca gibi takım oyunundan ve presten uzak, 5 yıldır dandik liglerde takılan ve artık 30'una merdiven dayamış bir oyuncuya milyonlar ödemenin doğru olmadığını herkese ısrarla anlatacağız. Gerçekleri herkesin görmesi için çalışacağız. O futbolcu inşallah bu kulübün kapısından içeri girmeyecek ama sonuç ne olursa olsun siz benim gözümde hep kazandınız, hep haklısınız ve öyle kalacaksınız. Allah yardımcınız olsun...

Türk takımlarının maçları olmasa da TV+ kullanıcıları için gayet iyi bir gelişme olmuş. Daha önce konusu geçti ise kusura bakmayın :hat:
exxentv diye bir kanal eklenmiş evet, ama platforma ve açıklamaya bizim maçları eklememeleri saçma tabii..

Geçen seneden beri Sergio her maç oynuyor, Nelsson ve Muslera ile beraber takımda rotasyona gitmeyen nadir topçulardan herhalde.

Dolayısıyla elzem bölge orası.

Yunus Akgün ekseninde Leicester’dan birisinin gelme ihtimali olabilir, Genduzi defterinin kapandığını düşünürsek.

Soumare ve Hall dışında da kimseyi istemem tabii.

İçerdeki Molde Maçında Ramos şov var demek ha

Hala bayır domuzu alamamışken hala şov peşindesiniz sayın GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt