- 29 Ocak 2011
- 47.649
- 19.515
- 2.898
İçerde ki Molde maçından sonra helikopterle ASY'nin Molde kanına boyanmış yeşil zeminine ineceğini düşünüyorum.Kalkın ulan bugün günlerden Ramossss
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçerde ki Molde maçından sonra helikopterle ASY'nin Molde kanına boyanmış yeşil zeminine ineceğini düşünüyorum.Kalkın ulan bugün günlerden Ramossss
Paraşütle de inebilir. Çok acayip bir sey bizi bekliyor.İçerde ki Molde maçından sonra helikopterle ASY'nin Molde kanına boyanmış yeşil zeminine ineceğini düşünüyorum.

Bence öyle düşünüyor. Geçen sene ilk 4-5 maç Torreira'ya önde bastırıp Sergio'yu arkada bırakıyordu. Rakip presi kırdığı zaman Sergio arkada karşılayamayınca vazgeçmek zorunda kaldı o oyundan. Paredes ilgisi bence bu nedenleydi. Hem pas kalitesi yüksek olsun, hem de arkada rakibi karşılasın istiyor hoca yeni alınacak orta sahadan. Pas ve dripling kabiliyeti yüksek bir 6-8 no bekliyorum ben. Melo-Gedsonvari bir oyuncu bakıyorlar. Kalvin Phillips olsa keşke. Gerekirse stoper bile oynar..Bizim tor 8 olsa ve 6 bakılsa ne derdiniz?
Belki okan hoca öyle dusunuyo?
Belki 45 gündür bekleyen orta saha Ndidi'dirNdidi isterdim.Perişan ederler rakibi Lucas'la beraber
exxentv diye bir kanal eklenmiş evet, ama platforma ve açıklamaya bizim maçları eklememeleri saçma tabii..Türk takımlarının maçları olmasa da TV+ kullanıcıları için gayet iyi bir gelişme olmuş. Daha önce konusu geçti ise kusura bakmayın
![]()
Exxen ve TV+’tan Yeni Anlaşma: UEFA Şampiyonlar Ligi Dahil Birçok İçerik, Ek Ücret Ödemeden İzlenebilecek
Dijital içerik platformları TV+ ve Exxen, yeni iş birliklerini duyurdu. Buna göre TV+ kullanıcıları, platformda yer alan “Exxen TV” kanalı aracılığıyla UEFA Şampiyonlar Ligi ve diğer birçok içeriğe ek ücret ödemeden ulaşabilecek.www.webtekno.com
Kaç zamandır söylüyorumAslında mady Camara da fena değil
Oooo çok iddialı bir kolpa olmuş bu sefer ki Levent beySergio Ramos 28 Ağustos 2023 Pazartesi 21.15'de İstanbul da olacak.
Kes sesini yeter be herkese atar gider ne lan bu asabiyet burası senin stres atma yerin mi, çık sokağa hava al başlatma şimdi kendineYeterin be abi yeterin gunde 35 kere ayni seyi yazip durmayin sana gore yaratmaz bana gore yaratir.
Eyvah ki ne eyvahCity sanırım Başak’ı alacak.