- 17 Ağustos 2009
- 44.603
- 33.823
- 3.618
Hikmet Pınarbaş iyidir.Orhan uluca'dan başka takip ettiğiniz tutarlı faydalı bir analizci var mı ? İzinliyim Maça kadar azıcık Galatasarayımın analizlerini izleyeyeım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hikmet Pınarbaş iyidir.Orhan uluca'dan başka takip ettiğiniz tutarlı faydalı bir analizci var mı ? İzinliyim Maça kadar azıcık Galatasarayımın analizlerini izleyeyeım.
Sen direk 10 numaradan bahsediyorsun .tabiki savunma yapacak.onun için alındı oncelikli.olacak.Torreralik yapmasını değil:Torreiraya yardımcı olmasını bekliyoruz.pekala bu hafta nasıl yaptı.demekki yapabiliyormus.pabuc pahalandi çünkü.tum sezon özellikle Avrupa'da bu şekilde yani bu haftaki gibi oynaması gerekiyor.gecen sene özel maçlar dışında savunma anlamında neredeyse hiç yoktu.Sen Oliveira'nın üzerindeki 70 metre geçiş savunması sorumluluğunu hafifletirsen daha dar alanda daha çok verimli olur. 50 maç Torreira'lık yapmasını bekliyoruz ondan sorun orada. Geçen sezondan beri bir sürü maçın kilidini kırdı bu adam.
Zalgiris deplasmanındaki ilk golün asistini de Sergio yapmıştı.
Tarserd sen misin sözlükte Mert ?Benim geçen sezon PSG'de gördüğüm Ramos'un çevikliğini biraz kaybetmesi dışında pek zaafı yoktu. PSG öndeki 3'lüyü taşımak için garip garip sistemlerle oynuyordu zaten.
Mesela burada stoper için sınıflandırmalar yapıyoruz; ayağı iyi, hava toplarında etkili, pozisyon alması iyi vs diye. Ramos bunların hepsini komple paket olarak sunan bir adam. Pres yap, driplingle çıkar sol bekin ayağına kondurur ters topla pası. Duran toplarda ciddi gol katkısı verir. Saha içinde tribünlerle özdeşleşip 2. bir Felipe Melo etkisi yaratması da olası.
Benim bu transferle ilgili tek çekincem Nelsson gibi kemiksiz 50 maç oynatabilir miyiz. Nelsson bu konuda kusursuz bir adam. Ramos 45 maçta süre aldı geçen sezon ama bir önceki sezon baya sakatlık sıkıntısı çekmişti. Nelsson gibi kusursuz bir adamın gittiği senaryoda Ramos gibi bir isimle sezonu kurtarırsınız. Epik bir para almasın yeter ki.
Bir Şampiyonlar Ligi hikayesi yazarsak seneye Araplar iyi bir bonservis verip alabilirler bile Ramos'u bizden. Öyle de marka bir isimdir.
Ramossssssssss
Hayır 10 numaradan bahsetmiyorum. 4-3-3'ün orta 3'lüsündeki ofansif roldeki 2 yönlü oyuncudan bahsediyorum. Savunma ve forvet arasının kompakt olduğu maçların çoğunda etkili oldu Sergio. Sezonda 50 maç 2'li orta sahada geçiş savunması rolü verme yeter. Benim bahsettiğim şeyin "Sergio savunma yapmasın" savıyla en ufak bir ilgisi yok. Paredes gelseydi de benzer sıkıntıları çekecekti çünkü geniş alanda savunma yapacak adamlar değil bunlar. Kompakt bir takımda dar alanlarda etkili olurlar.Sen direk 10 numaradan bahsediyorsun .tabiki savunma yapacak.onun için alındı oncelikli.olacak.Torreralik yapmasını değil:Torreiraya yardımcı olmasını bekliyoruz.pekala bu hafta nasıl yaptı.demekki yapabiliyormus.pabuc pahalandi çünkü.tum sezon özellikle Avrupa'da bu şekilde yani bu haftaki gibi oynaması gerekiyor.gecen sene özel maçlar dışında neredeyse hiç yoktu.
Evet benim.Tarserd sen misin sözlükte Mert ?
Sence sezon başından beri hararetle neden 8 numara aranıyor? Herkesin dilinde tüy bitti 8 de 8 diye.O zaman?Hayır 10 numaradan bahsetmiyorum. 4-3-3'ün orta 3'lüsündeki ofansif roldeki 2 yönlü oyuncudan bahsediyorum. Savunma ve forvet arasının kompakt olduğu maçların çoğunda etkili oldu Sergio. Sezonda 50 maç 2'li orta sahada geçiş savunması rolü verme yeter. Benim bahsettiğim şeyin "Sergio savunma yapmasın" savıyla en ufak bir ilgisi yok. Paredes gelseydi de benzer sıkıntıları çekecekti çünkü geniş alanda savunma yapacak adamlar değil bunlar. Kompakt bir takımda dar alanlarda etkili olurlar.
Evet benim.
Kerem de 8Torreira-Transfer-Berkan-Oliveira 6-8 rotasyonu muhtemelen böyle olacak.Kerem Demirbay 10da kullanır.Oliveira'yı yollasan aynı katkıyı verecek adamı daha düşük maliyete transfer edebilir misin?Pek kolay değil.
Altı üstü Trabzon kadar bir takımla oynayacağız rakibi psv yapmayalım lütfen.Gerçeklerle yüzleşelim, yılın en önemli maçına Oliviera Berkan orta sahasıyla çıkıyoruz. Ve bu bir basarızlıktır. Gs ın en önemli maçına bu risk ile çıkmamalıydık.
Kerem de 8
Sevdiğim kız..Graven mi daha zor bir transfer Veratti mi?
İmkansız değil kanks..ikisi de imkansız olm kendimize gelelim yaw
Salih Özcan ve Dominguez'e fitimSalih özcan alıp kapatalim