Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sence sezon başından beri hararetle neden 8 numara aranıyor? Herkesin dilinde tüy bitti 8 de 8 diye.O zaman?
Ben 8 alınmasın demiyorum ki. Mutlaka alınmalı. Hatta o isim 6-8 olmalı ki Demirbay ve Sergio'yu da çöpe atmayıp faydalanabilelim.

Benim ilk tercihim Bayern'deki uzun Hollandalı. İkinci sıraya kıvırcığı yazarım ama bunlar pek mümkün gözükmeyen transferler. Bu durumda en makulü Dominguez gibi duruyor. Gayet de iyi topçu. Torreira'da Güney Amerikalı bence diğer isimler olmuyorsa hemen indirmek lazım.
Bu bayerdeki Hollandalı geçen sene kaç dakika oynamış renktaş

Neden forma bulamadı bu kadar yetenekli ise ve neden gönderiliyor

Hollanda ligi istatistikleri yanıltıcı olabilir mi acaba

Ne bileyim insan ister istemez sorguluyor

Bilgisi olan cevaplar ise seviniriz

Sent from my FNE-NX9 using GSCimbom Forum mobile app

Ben 8 alınmasın demiyorum ki. Mutlaka alınmalı. Hatta o isim 6-8 olmalı ki Demirbay ve Sergio'yu da çöpe atmayıp faydalanabilelim.
Sevgili Mert seni anlıyorum.Turkiye ligi için bir nebzede olsa hak veriyorum.Ama bize bu bölgeye Melo lazım.Sana daha açık nasıl anlatabilirim bilemedim.Gecen sezon diyorsun,birçok maçta torreira yalnizlari oynadı.cogu zaman rashica sağ tarafı kapatmaya çalıştı.Sergio Oliviera savunma kısmında sifirdi.kacli oynarsan oyna.ve tek kulvarda oynadık.kendisini sürekli yere atmasida çabası.nefret ettirdi bu huyundan.hucum anlamında da geçiş oyununda daha çok iyi takımlarla oynamadigimiz için sana hakverip veremeyeceğimi bilmiyorum.Avrupa için Oliviera ile yola çıkılmaz diyorum.rotasyon oyuncusu olarakta maliyetli diyorum.

Mateus Cardozo Lemos Martins kim yaw 4 tane futbolcunun ismi bir araya getirilmiş gibi.

1692787024579.webp

En fazla merak ettiğim transfer açık ara Tete.Adamın 1 maçını bile izlemedim nasıl bir oyuncu çıkacağını çok merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt