Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.083
- 19.180
- 1.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke oynatsaTrabzon maçında Mertens yerine Demirbay oyuna girince umutlandım açıkçası. Torreira sakatlanmasaydı daha çok izleyecektik.
Evet bunu bende fark ettim. Levent 2-3 güne bir Ramosssssss yaziyor ardindan millet birbirine giriyor ve Levent aradan kaciyor.Yaa Ramos diye diye forumu bitirdin bea Levent
Millet birbirine girdi
Bi sal artık hem bizi hem Ramos'u
Adam senelik 7.5 milyon euro istiyormuş
Ne Ramos'u ağa
Sent from my FNE-NX9 using GSCimbom Forum mobile app
Diğer üçünü toplasan verrattinin tırnağı etmez
Diğer üçünü toplasan verrattinin tırnağı etmez
Fofana dandik, verratti pahalı/yasli, amrabat uygun lakin biz kivircik serefsizle geldik kivircik serefsizle gideriz kardesim bu boyle biline.
Allah göstermesin, olumsuz bir durumda baya bi taşlar yerinden oynarAlınacak 8 numaranın gelişi ilk Molde maçının skoruna göre değişebilir. Eğer turu rahat geçecek skoru alırsak iki maç arasında imzalar atılır. Eğer bu maç takılırsak ikinci maçtan sonrasına kalır. Olumsuz bir durumda üst düzel biri yerine daha idareten bir adam alınır gibi.
2 sene için 15 milyon euro diyor laa
Yani senelik 7.5 milyon euro istiyor adam
Bunun neyine kuduralım
İyi misiniz arkadaş
Rengim kuzenın, arkadasın vs hesaba gırış yaptı herhalde. Yoksa senın gıbı bir futbol ulemasına yakısmayacak bır cumle girişi olmuş.Fofana dandik, verratti pahalı/yasli, amrabat uygun lakin biz kivircik serefsizle geldik kivircik serefsizle gideriz kardesim bu boyle biline.
Rengim gscciler bu kadar istediklerine gore bunun dandik olmama ihtimali milyonda 2 falandir. Oradan yola çıkarak bu sonuca vardım.Rengim kuzenın, arkadasın vs hesaba gırış yaptı herhalde. Yoksa senın gıbı bir futbol ulemasına yakısmayacak bır cumle girişi olmuş.