Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaa Ramos diye diye forumu bitirdin bea Levent

Millet birbirine girdi

Bi sal artık hem bizi hem Ramos'u

Adam senelik 7.5 milyon euro istiyormuş

Ne Ramos'u ağa

Sent from my FNE-NX9 using GSCimbom Forum mobile app
Evet bunu bende fark ettim. Levent 2-3 güne bir Ramosssssss yaziyor ardindan millet birbirine giriyor ve Levent aradan kaciyor.

Alınacak 8 numaranın gelişi ilk Molde maçının skoruna göre değişebilir. Eğer turu rahat geçecek skoru alırsak iki maç arasında imzalar atılır. Eğer bu maç takılırsak ikinci maçtan sonrasına kalır. Olumsuz bir durumda üst düzel biri yerine daha idareten bir adam alınır gibi.

Alınacak 8 numaranın gelişi ilk Molde maçının skoruna göre değişebilir. Eğer turu rahat geçecek skoru alırsak iki maç arasında imzalar atılır. Eğer bu maç takılırsak ikinci maçtan sonrasına kalır. Olumsuz bir durumda üst düzel biri yerine daha idareten bir adam alınır gibi.
Allah göstermesin, olumsuz bir durumda baya bi taşlar yerinden oynar

3 sponsordan daha 11 Milyon Euro doğru ise müthiş haber.

Yaklaşık 33-35 arasına çıkılmış olacak sanırım bu durumda.

Üzerine seneye forma tedarik sponsoru geliri de gelecek.

Maaş bütçesini nerede ise kendi kendine döndürebiliriz demek oluyor bu.

2 sene için 15 milyon euro diyor laa

Yani senelik 7.5 milyon euro istiyor adam

Bunun neyine kuduralım

İyi misiniz arkadaş

Maliyet işlerini dusunmuyorum ben artik rts. Yarı tanrı Erden timur hallediyor o isleri. Icardiye 3 yıl icin 18M verecez. Zahaya 13 verecez. Hesapliyorlardir kendisine guvenim tam. Ramosu da uygun gormuslerse gerekli sponsorlar ayarlanmistir diger transferler gibi.

Relax olalım

Fofana dandik, verratti pahalı/yasli, amrabat uygun lakin biz kivircik serefsizle geldik kivircik serefsizle gideriz kardesim bu boyle biline.
Rengim kuzenın, arkadasın vs hesaba gırış yaptı herhalde. Yoksa senın gıbı bir futbol ulemasına yakısmayacak bır cumle girişi olmuş.

Şu Talisca konusu tamamen bitse keşke. Kariyerini kıyma makinesinden geçiren ve hayvan gibi gelir beklentisi olan bir adamın bizimle işi olamaz, olmamalı.

Zaten öyle ya da böyle 2 sezon oynadı Beşiktaş'ta ve sıfatı, karakteri vs yakıştı oraya. Bu sezon olmasa bile ben devre arasında veya gelecek sezon yine almalarını bekliyorum. Beşiktaş taraftarını biliyoruz hepimiz, alır almaz Messi+Ronaldo'yu almış gibi havalara girecekler, kendilerini şampiyon ilan edecekler falan. O görgüsüzlük onların olsun. Biz orta sahamızı alıp konuyu kapatalım.

Rengim kuzenın, arkadasın vs hesaba gırış yaptı herhalde. Yoksa senın gıbı bir futbol ulemasına yakısmayacak bır cumle girişi olmuş.
Rengim gscciler bu kadar istediklerine gore bunun dandik olmama ihtimali milyonda 2 falandir. Oradan yola çıkarak bu sonuca vardım.

Haber doğru ise biz Ramos'a senelik 5 Milyon Euro'dan 1+1 öneriyoruz.

Ramos 2 sene 7.5 Milyon Euro'dan 15 istiyor.

Açıkçası sponsor bile olsa çok uçuk rakam.

Ramos benim tarihte en beğendiğim 3 stoperden biri olmasına karşın 37.5 yaşında olan biri için bu rakam korkunç bir maliyet.

CL'de üst tur yaptık diyelim alacağımız gelirin çoğu Ramos'a gidecek.

Eğer bu transfer yüzünden yapamayacaksak yapamayalım,

Ramos gelince kupayı alacaksak CL'de gelsin. (Cümlenin manasızlığı eşittir bu transferin manasızlığı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt