- 18 Mayıs 2011
- 23.940
- 13.192
- 1.998
Milli takımda wanda konusunda ortaya atılan iddialar... Messi nın icardi yı milli takımda istememesi söylentileri falan.Messi Icardi davası neymiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milli takımda wanda konusunda ortaya atılan iddialar... Messi nın icardi yı milli takımda istememesi söylentileri falan.Messi Icardi davası neymiş
Milli takımda wanda konusunda ortaya atılan iddialar... Messi nın icardi yı milli takımda istememesi söylentileri falan.
Ben başkalarının yalancısıyım...
Kingpayım Okan hocayla Erden baskanin beyni yok mu dusunemiyor mu bu soyledigin seyleri?
Sanki biz istiyoz diye gorusuyolar. Adamlar istiyo demek ki yaw. Hoca planini yapmis kafasinda
Garanti, Arma Global diğeri de Socios ile ilgili anlaşma olabilir. Garanti kesin var(Divan'da da söylenmişti) ama diğer ikisi benim tahminim.
Dk gelince İcardi , Messi fotosu paylaştı direkt tebrik etti adamı.İnstagram'da da takipleşiyorlar.Aralarındaki davayı ben de anlamadım ciddenMessi Icardi davası neymiş
gündüzi nasıl bağlantı oyununda yetersiz olabilir yav çok garipsiniz.Forumda paylaşılan kymetli bilgileri özetlersek durum şöyle;
Veratti: Kolay sakatlanıyor, çok maç kaçırıyor, yaşı 30, bonservisli son transferi olabilir, finansal ve medikal olarak sakıncalı.
Gündüzi: Forum ahalisinin herifin bizle olan maçtaki sağlamlığı akıllarına yer etmiş, defansı mücadelesi gayet iyi, ama 8 numarada hücum için bağlantı rolünde yetersiz kalabilir, takımı son maçta yakmış, taraftar sat sat sat a geçmiş.
Fofana: Yaş 24, alınan fiyata ve üstünde para kazandırabilir, defansı sağlam, 8 numara da oynamış, benimde favorim bu arkadaş olmakta.
Gravenb: Yaş 21, alınan fiyata ve üstüne satılabilir, forumum favorisi, maaşı çok yüksek net 4 küsür alıyor, gelmekte istemiyor.
Buradan çıkan sonuç Fofana'ya bas 25'i arkana yaslan, piyasası var, sakatlık harici aldığına satarsın, verdiğin paraya acıma, takımı tamamla.
Dk gelince İcardi , Messi fotosu paylaştı direkt tebrik etti adamı.İnstagram'da da takipleşiyorlar.Aralarındaki davayı ben de anlamadım cidden

Icardi ediyor da Messi etmiyor galiba. İyi arkadaş değiller ama aldırmadı falan kolpanın tillahı.Dk gelince İcardi , Messi fotosu paylaştı direkt tebrik etti adamı.İnstagram'da da takipleşiyorlar.Aralarındaki davayı ben de anlamadım cidden
Sanırım Okan hoca siritmayan bütün oyuncuları takımdan ayırıp dehleme peşinde. Morutan vs hep böyle. Boey son düzlükte gülmeye başladı takıma aldı. Yoksa onuda ilk geldiği sıralar sutlayacakti.Zaha’nın oynamıyor oluşu iyice can sıkıcı olmaya başladı.