Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milli takımda wanda konusunda ortaya atılan iddialar... Messi nın icardi yı milli takımda istememesi söylentileri falan.
1692789346934.webp

Bu foto nasıl oluştu peki o zaman?

Kingpayım Okan hocayla Erden baskanin beyni yok mu dusunemiyor mu bu soyledigin seyleri?

Sanki biz istiyoz diye gorusuyolar. Adamlar istiyo demek ki yaw. Hoca planini yapmis kafasinda

Düşündüklerinden eminim ama Türkiye'de başarılı olan yöneticilerin genelde sonrasında sürdürmesini engelleyen bir sorunu oluyor. O da güç zehirlenmesi.

Sadece futbolda değil, iş hayatında, siyasette vs her yerde bu görüldüğü için temkinli olmakta fayda var.

Ben sadece o uyarıyı geçiyorum kendimce. 5 yıl önce olsa o da gelsin onlar bilir derdim.

Planı tabi ki yapmışlardır. Raporunu da kapandığı dönem zaten veririz ama şu an süreç devam ederken sadece benim ki yorum ve şu an bu şekilde düşünüyorum.

Yarın Ramos gelirse zaten atkımızı alıp seyrederiz keyifle. Üzerine Avrupa'da başarı ve para da getirecekse oynadığı sürece yanıldım derim geçerim.

Ama yönetici olanın bu sorumluluğu var ve en az yanılmak zorunda maddi manevi ki başarı da süreklilik gelsin.

Yoksa bu sene ligi şampiyon bitiremeyeceksek ve CL'de seneye katılım gösteremeyeceksek bunun sonucunda yemişim Ramos'u da Fofana'yı da.

Forumda paylaşılan kymetli bilgileri özetlersek durum şöyle;

Veratti: Kolay sakatlanıyor, çok maç kaçırıyor, yaşı 30, bonservisli son transferi olabilir, finansal ve medikal olarak sakıncalı.

Gündüzi: Forum ahalisinin herifin bizle olan maçtaki sağlamlığı akıllarına yer etmiş, defansı mücadelesi gayet iyi, hırçın, ama 8 numarada hücum için bağlantı rolünde yetersiz kalabilir, takımı son maçta yakmış, taraftar sat sat sat a geçmiş. Yaş 24 ama piyasası düşüşte gibi.

Fofana: Yaş 24, alınan fiyata ve üstünde para kazandırabilir, defansı sağlam, 8 numara da oynamış, benimde favorim bu yırtıcı yıpratıcı arkadaşımız.

Gravenb: Yaş 21, alınan fiyata ve üstüne satılabilir, forumum favorisi, maaşı çok yüksek net 4 küsür alıyor, gelmekte istemiyor. Burnu havada.

Buradan çıkan sonuç Fofana'ya bas 25'i arkana yaslan, piyasası var, sakatlık harici aldığına satarsın, verdiğin paraya acıma, takımı tamamla şeklinde.

Son düzenleme:
Anlaşıldı yeni profil resmi ariyalim kendimize Efsane olmak sıradanlaştı bu günlerde !!!

Forumda paylaşılan kymetli bilgileri özetlersek durum şöyle;

Veratti: Kolay sakatlanıyor, çok maç kaçırıyor, yaşı 30, bonservisli son transferi olabilir, finansal ve medikal olarak sakıncalı.

Gündüzi: Forum ahalisinin herifin bizle olan maçtaki sağlamlığı akıllarına yer etmiş, defansı mücadelesi gayet iyi, ama 8 numarada hücum için bağlantı rolünde yetersiz kalabilir, takımı son maçta yakmış, taraftar sat sat sat a geçmiş.

Fofana: Yaş 24, alınan fiyata ve üstünde para kazandırabilir, defansı sağlam, 8 numara da oynamış, benimde favorim bu arkadaş olmakta.

Gravenb: Yaş 21, alınan fiyata ve üstüne satılabilir, forumum favorisi, maaşı çok yüksek net 4 küsür alıyor, gelmekte istemiyor.

Buradan çıkan sonuç Fofana'ya bas 25'i arkana yaslan, piyasası var, sakatlık harici aldığına satarsın, verdiğin paraya acıma, takımı tamamla.
gündüzi nasıl bağlantı oyununda yetersiz olabilir yav çok garipsiniz.

Ramos gelip nelsson kalacaksa kesilecek tek bi adam var.

Dk gelince İcardi , Messi fotosu paylaştı direkt tebrik etti adamı.İnstagram'da da takipleşiyorlar.Aralarındaki davayı ben de anlamadım cidden
Icardi ediyor da Messi etmiyor galiba. İyi arkadaş değiller ama aldırmadı falan kolpanın tillahı.

Icardi’yi ülkesinde aforoz eden kişi Maradona.

Zaha’nın oynamıyor oluşu iyice can sıkıcı olmaya başladı.
Sanırım Okan hoca siritmayan bütün oyuncuları takımdan ayırıp dehleme peşinde. Morutan vs hep böyle. Boey son düzlükte gülmeye başladı takıma aldı. Yoksa onuda ilk geldiği sıralar sutlayacakti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt