Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guendouzi- Dominguez - Salih 3 lüsünden biri gelir büyük ihtimal. Ben olsam Salihi alırdım. Hem belli bir kalitesi var ve yaşı genç hem de yerli olması açısından daha rahat kadro kurma olanağı verir bize.

Gelmesin Ramos falan bu ne arkadaş. Kimi kesecek? Aylarca topa dokunmamış bir de şart koşuyor molde diye bomboş bir maaş yükü de cabası

Pesimistliğin alemi yok az biraz sabredin yeter ne velvele meraklısısınız ya yönetim en iyisini getirecek şüpheniz olmasın

Nelsson gideceği için mi Ramos gelecek?
Yoksa Ramos geleceği için mi Nelsson gönderilecek?

Cl maçlarına Ramos Nelson tandemi ile çıkabiliriz. Ramos sol stoperi oynayabiliyor. Apo da ligi idare eder ve tabii Ramostan stoper nasıl olunur öğrenir. Bence Ramos çok şey katacaktır defans oyuncularımıza.
Sadece CL maçında oynasın diye 2 yıllık 15 milyon vs nin hiçbir mantıklı açıklaması yok, kaldı ki gelecek sene CL olacak mı bunun da garantisi yok...
Neyse artık yapacak bir şey yok...

Mertens 11 e iyidir ama Muslera'nın ikamesini bulmadigimiz sürece olmaz.baksana livakovicte görünen 15e imzası var bonusu var varda var.
Livakoviçe gidip 15 veren tarihin en gerizekalı yöneticisidir.
O parayı 24 yaşında Arijanet Muric' yatır 10 sene daha kaleci arama. Hadi diyelim olmadı kaleci dediğin güney amerikada aranır

Cl maçlarına Ramos Nelson tandemi ile çıkabiliriz. Ramos sol stoperi oynayabiliyor. Apo da ligi idare eder ve tabii Ramostan stoper nasıl olunur öğrenir. Bence Ramos çok şey katacaktır defans oyuncularımıza.
Antranör olarak alalım düşük bütçe ile...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt