Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürler bilgi için.Ankete oy kullanmadığımı belirtmek isterim.
Bu forum o konuda umutsuz vaka zamanında olanları hatırlatırım. Her fake kız üyelere yapışan bir güruh vardı.Aga niye öyle diyon, bu futbolun maskülenliğinden çıkmak lazım biraz.![]()
Mertens 11 e iyidir ama Muslera'nın ikamesini bulmadigimiz sürece olmaz.baksana livakovicte görünen 15e imzası var bonusu var varda var.Valla paranın köpeğiyim ben 10'ar milyon versinler mertensle muslerayı da satarım anında
Ikisinede hayir dedim kafam rahatTaliscaya hayır ramosa evet dedim, ramos anketinde taliscadaki gibi bir fark olmayacak bence.
Maalesef 2. şık gibi.Nelsson gideceği için mi Ramos gelecek?
Yoksa Ramos geleceği için mi Nelsson gönderilecek?
Sadece CL maçında oynasın diye 2 yıllık 15 milyon vs nin hiçbir mantıklı açıklaması yok, kaldı ki gelecek sene CL olacak mı bunun da garantisi yok...Cl maçlarına Ramos Nelson tandemi ile çıkabiliriz. Ramos sol stoperi oynayabiliyor. Apo da ligi idare eder ve tabii Ramostan stoper nasıl olunur öğrenir. Bence Ramos çok şey katacaktır defans oyuncularımıza.
Livakoviçe gidip 15 veren tarihin en gerizekalı yöneticisidir.Mertens 11 e iyidir ama Muslera'nın ikamesini bulmadigimiz sürece olmaz.baksana livakovicte görünen 15e imzası var bonusu var varda var.
Onu ben hatırlamıyorum da isim ben fakeim diyor zaten.Bu forum o konuda umutsuz vaka zamanında olanları hatırlatırım. Her fake kız üyelere yapışan bir güruh vardı.
Selen Olsen'i hatırlatayım.
1. şık bile riskli ama 2. şık akıllara zarar.Maalesef 2. şık gibi.
Kesinlikle, isim sarhoşluğundan başka bir şey değil.1. şık bile riskli ama 2. şık akıllara zarar.
Antranör olarak alalım düşük bütçe ile...Cl maçlarına Ramos Nelson tandemi ile çıkabiliriz. Ramos sol stoperi oynayabiliyor. Apo da ligi idare eder ve tabii Ramostan stoper nasıl olunur öğrenir. Bence Ramos çok şey katacaktır defans oyuncularımıza.