Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Gidimde antu da partey mi veratti mi gelsin diye bir anket acayim.
Bir de ismaili öv lütfen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gidimde antu da partey mi veratti mi gelsin diye bir anket acayim.
Yok ona ajax'a huzurevi hizmeti sağlıyoruz diyelim...Ajax'i altyapimiz yapmisiz bre
Nevzat Dindar: "Torreira'nın yanında Berkan oynayacak Oliveira'da ciddi bir düşüş var ön tarafta Icardi arkasında da Barış-Mertens-Kerem olacak."
kadrolar madrolar hepsi boşa yapılıyor şu anYaz başından beri söylüyoruz. Transferle kendisini 2-3 gün geçici tatmin edecek bağımlı tiplere anlatamazsın. İşin kötüsü gelen bir tane topçu dahi hazır durumda değil. Mis gibi takımdık. Takımın içinde bir tane sevimsiz tip yoktu mesela. Bu işin içinde saha dışı da bir sürü etmen var. Çalıştığın yerde ekibin çok iyidir bir tane adam gelir dışarıdan bütün sinerjiyi bozar. Bir türlü süreklilik yakalayamıyoruz ki yaz başı bu konuda çok umutluydum. Her yaz bir sürü transfer, sürekli değişim vs. bıktırdı artık. Bu kesinlikle sağlıklı değil. İnsan direkt soğuyor.
Umut isigini söndürecem simdi
Berkan i iyi ki satmadık orta saha Cicaldau ya kalacaktı.Aaaa ben şok
Bence şlye kalmayı oyuncu değil biz bekliyoruz. Para kesin olmadan girmek doğru değil büyük sözleşmelere...Takimin sampiyonlar ligine kalmasini bekleyen oyuncu dan hayir gelmez
Baska oyuncularin cabalariyla cl’ye kalacaz,beyfendi forma rekabetinden uzak kalacak ardindan gelip cl oynayacak
Kusura bakmayin da yok öyle bir dünya
Kasi gozu farkli oynuyo dedikleri bu olsa gerekA takima almis Juventus
![]()
Kenan Yıldız - Profil du joueur 25/26
Kenan Yıldız, 20, de Turquie ➤ Juventus Turin, depuis 2023 ➤ Ailier gauche ➤ Valeur marchande: 75,00 mio. € ➤ * 4 mai 2005 à Regensburg, Allemagnewww.transfermarkt.fr
Aga ticarette her zaman bir risk var. Sen ayağını eline alacağına odaklanmış isen baştan almasaydın adamı. Fener maçında da ayağını eline alabilirdi bu adam. O zaman da 15 milyonun mu hesabını soracaktın? Şimdi İcardi yi aldık yarın da Allah göstermesin sakatlandı. Ne yapacağız bonservisine yıllık maaşına mı laf edeceğiz?Böyle olsun ben özür dilerim, boşuna yangın yapmışım derim. AMA tersi olursa, 5m'luk kiralama sonrası ayağını eline almış ve depresyona girmiş bir Zaniolo dönerse Erden Timur ben becereemedim deyip özür dileyecek veya 30m açığı EK OLARAK cepten hibe edecek mi?
2100 de kemiklerimiz kalmaz2100 yılına kadar banlanmış
1.77 lik Busquets mi olurArjantinli yeni Busquets diyorlardi buna porto almis 9 a
![]()
Alan Varela - Profil du joueur 25/26
Alan Varela, 24, de Argentine ➤ FC Porto, depuis 2023 ➤ Milieu défensif ➤ Valeur marchande: 32,00 mio. € ➤ * 4 juil. 2001 à Isidro Casanova, Argentinewww.transfermarkt.fr
Bir görüşme daha varmış dediler gruptaRamos-ucret artirmisiz,coming soon (terim tayfa)
Hayır, hiç de öyle biri değilim. Bilakis, taraftarların büyük kesimini mutlu edecek, CV si parlak oyunculara yönelmek suretiyle popülizm batağına saplanma ihtimalinden çekincemi defaatle ifade etmişimdir. Çok açık bir soru; İma ettiğin 'biatçı' anlayışa sahip olsam bunu yapar mıyım sence!..KAP'ta açıklanmadıysa açıklanmayacaktır ya da üstü kapalı medyaya sızdırmalarla geçiştirilecektir. Ayrıca ben Galatasaraylıyım. Galatasaray'a dair her konuyu önemserim. Takımım kötü anlaşmalar yaparak elindeki değerleri 3 kuruşa kaybetsin veya değersizleştirsin istemem. Bu konulardan endişelenirim, dertlenirim. Sen dertlenmiyorsan sen bilirsin. Her anlaşmayı bir bildikleri vardır diye peşinen kabullenip sorgulamayacaktıysak, kaç gündür herkes neden Monchi'ye sövüyordu?