Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaz başından beri söylüyoruz. Transferle kendisini 2-3 gün geçici tatmin edecek bağımlı tiplere anlatamazsın. İşin kötüsü gelen bir tane topçu dahi hazır durumda değil. Mis gibi takımdık. Takımın içinde bir tane sevimsiz tip yoktu mesela. Bu işin içinde saha dışı da bir sürü etmen var. Çalıştığın yerde ekibin çok iyidir bir tane adam gelir dışarıdan bütün sinerjiyi bozar. Bir türlü süreklilik yakalayamıyoruz ki yaz başı bu konuda çok umutluydum. Her yaz bir sürü transfer, sürekli değişim vs. bıktırdı artık. Bu kesinlikle sağlıklı değil. İnsan direkt soğuyor.
kadrolar madrolar hepsi boşa yapılıyor şu an

geçen yıl bu zamanlarda yapılan kadroların %90ı:

dubois-nelsson-abdül-aanholt
torreira-sergio
yunus-mertens-kerem
seferovic

4 adam değişti, as forvet diye aldığın adamı devre arası gönderdin. işler planlandığı gibi gitmez çoğu zaman umarım bu işin altından kalkabiliriz.

Patetes'in bu haftaki macta oynamasi bekleniyomus. Ulan herif iki aydir yatiyodu n'oldu? Bizimki alti aya anca hazir olucaklarmis gibi konusuyor

Arjantinli yeni Busquets diyorlardi buna porto almis 9 a

Takimin sampiyonlar ligine kalmasini bekleyen oyuncu dan hayir gelmez

Baska oyuncularin cabalariyla cl’ye kalacaz,beyfendi forma rekabetinden uzak kalacak ardindan gelip cl oynayacak

Kusura bakmayin da yok öyle bir dünya
Bence şlye kalmayı oyuncu değil biz bekliyoruz. Para kesin olmadan girmek doğru değil büyük sözleşmelere...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nevzat Dindar: "Zaha'nın durumu ciddi değil ama yine de takip edilmesi gerekiyor."

Böyle olsun ben özür dilerim, boşuna yangın yapmışım derim. AMA tersi olursa, 5m'luk kiralama sonrası ayağını eline almış ve depresyona girmiş bir Zaniolo dönerse Erden Timur ben becereemedim deyip özür dileyecek veya 30m açığı EK OLARAK cepten hibe edecek mi?
Aga ticarette her zaman bir risk var. Sen ayağını eline alacağına odaklanmış isen baştan almasaydın adamı. Fener maçında da ayağını eline alabilirdi bu adam. O zaman da 15 milyonun mu hesabını soracaktın? Şimdi İcardi yi aldık yarın da Allah göstermesin sakatlandı. Ne yapacağız bonservisine yıllık maaşına mı laf edeceğiz?

Erden Timur un hibe ettiklerinin yanında bu aldığını risk olarak mı görüyorsun? Ayrıca birşeyi beceremedi mi beceremedim de diyor bu adam. Galatasaray a zarar verecek en son adamı suçluyorsun şu anda. 15 milyona alıp 35 milyon serbest kalma maddesi koyduran da kendisi. Şimdi sana bu lafı söyleten de kendisi. Erden Timur olmasa suçlayacak ne bir transferin olacaktı ne de alacağın 35 milyonun. Adam yoktan var ettiği bir olayda yanlış yaptı diye suçlanıyor işin komik tarafı bu.

Ramos-ucret artirmisiz,coming soon (terim tayfa)

KAP'ta açıklanmadıysa açıklanmayacaktır ya da üstü kapalı medyaya sızdırmalarla geçiştirilecektir. Ayrıca ben Galatasaraylıyım. Galatasaray'a dair her konuyu önemserim. Takımım kötü anlaşmalar yaparak elindeki değerleri 3 kuruşa kaybetsin veya değersizleştirsin istemem. Bu konulardan endişelenirim, dertlenirim. Sen dertlenmiyorsan sen bilirsin. Her anlaşmayı bir bildikleri vardır diye peşinen kabullenip sorgulamayacaktıysak, kaç gündür herkes neden Monchi'ye sövüyordu?
Hayır, hiç de öyle biri değilim. Bilakis, taraftarların büyük kesimini mutlu edecek, CV si parlak oyunculara yönelmek suretiyle popülizm batağına saplanma ihtimalinden çekincemi defaatle ifade etmişimdir. Çok açık bir soru; İma ettiğin 'biatçı' anlayışa sahip olsam bunu yapar mıyım sence!..

Olayın daha dumanı üstündeyken bu ne acelecilik? Nereye ne yetiştiriyorsun yahu?!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt