Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır, hiç de öyle biri değilim. Bilakis, taraftarların büyük kesimini mutlu edecek, CV si parlak oyunculara yönelmek suretiyle popülizm batağına saplanma ihtimalinden çekincemi defaatle ifade etmişimdir. Çok açık bir soru; İma ettiğin 'biatçı' anlayışa sahip olsam bunu yapar mıyım sence!..

Olayın daha dumanı üstündeyken bu ne acelecilik? Nereye ne yetiştiriyorsun yahu?!..

Ben bana son mesajlarında söylediklerine göre konuşuyorum. Bana bilgi vermeye ne mecburiyetleri varmış bilmemne. E bana vermeye yoksa hiçbir taraftara yok demektir. Ben de diyorum o zaman hiçbir şey açıklamasınlar, biz de hiçbir şey sorgulamayalım o zaman. O kapıya çıkmıyor mu? Yok vermeleri gerekir diyorsan, onun yeri ve zamanı da KAP açıklamasıydı ve geçti gitti. Bir daha kim bilir nasıl öğreniriz. Öğrensek bile detayı olmaz. Gazeteciler doğru dürüst sormaz. 20 maç derler, 30 maç derler dakika sınırı var mı bilmeyiz. Sadece EPL mi yoksa her kulvar dahil mi bilemeyiz. Sürüncemede kalır seneye kadar. Biz de yüreğimiz ağzımızda söylentilere göre iyi oynasa bari, sakatlanmasa bari, aman satılsa bari, 20 maç olmuş umarım şartı sağlamıştır falan diye mal mal kaygılanırız.

Ziyech tam yıldız transferi ya

Gizli taraftara göstermeden adamı çıkardık

Başkanın otelinde ağırlıyoruz

Resmi imzalar atılmadan açıklama yapılmıyor

kıyas yapmadım ki oynadıkları takımlar hakkında info

İkna olmadım Vasfi

1692398462433.webp

sebep o olsa bu kadar riske girmez daha düşük bir peşin bedele satarlardı. zaniolo tamamen arbitraj transferi bence yatırım transferi degil. zaniolo riskini 1 sene daha taşımak istemez erden timur. iddia ediyorum gelen en yuksek teklif 20 milyon olsa yine satılırdı.

20'ye satmanın bile bir mantığı var evet ama 5m'a kiralamanın bir mantığı yok.

1. 15m gibi bizim için yüksek bir yatırımla bu işe girerken zaten satmaya yönelik yaptığımız belliydi. O yüzden eğer satıp gelir elde edemezse işi tamamlayamamış oluyor. Alışı da boşa gitmiş oluyor. Yarım kalan iş için övecek halimiz yok. Zaten doğru dürüst oynamadı da bu adam. Ne anladık bu işten o zaman...

2. Sen 15m'luk yatırımını korursun, değerlendirmeye çalışırsın, parlatmaya çalışırsın, ileride satma planına göre hareket edersin ama riski 5-6m olan Aston Villa korumaz, sabretmez, ısrar edip parlatmaya da çalışmaz. Ayağını eline alsa bile gider sezon sonu ne olacak diye düşünür. Aynı şekilde psikolojisini de düşünmez, rehabilite etmeye de çalışmaz. Unai Emery de arıza bir adam, bir gerilseler ikisi hoop kulübede havlu sallayarak bitti gitti A.Villa hikayesi, Zaniolo yeniden depresyonda, ritmini kaybetmiş şekilde sana dönmüş. Taraftarı da öyle sahiplenmez. E artık elinde Tete-Ziyech falan da var, sen nasıl yeniden değerlendiricen bu adamı? EPL talibi de kalmaz artık. Juventus gelse de üç kuruşa satsam az zarar etsem diye dilenirsin. Yani A.Villa'nın insafına bırakıyorsun kendi yatırımını... Ha bir de EPL temposu yüksek lig, bu adam da kaç senedir tam bir ritim bulmuş değil. Orada sakatlanma riski buradan daha yüksek...
Hep bir olumsuzluk havası var sende renktaş. Belli ki adama seni kesin satıcaz diye söz verilmiş alınırken. Babasının hayrına bize gelmediği belli. Madem kesin yollayacaktık bari kazanıp gönderelim demişler. Aston Villa fiyatını beğenmiyorsun acaba Juve falan ne verdi demek onlara versek burayı ateşe verirdin

Ben bana son mesajlarında söylediklerine göre konuşuyorum. Bana bilgi vermeye ne mecburiyetleri varmış bilmemne. E bana vermeye yoksa hiçbir taraftara yok demektir. Ben de diyorum o zaman hiçbir şey açıklamasınlar, biz de hiçbir şey sorgulamayalım o zaman. O kapıya çıkmıyor mu? Yok vermeleri gerekir diyorsan, onun yeri ve zamanı da KAP açıklamasıydı ve geçti gitti. Bir daha kim bilir nasıl öğreniriz. Öğrensek bile detayı olmaz. Gazeteciler doğru dürüst sormaz. 20 maç derler, 30 maç derler dakika sınırı var mı bilmeyiz. Sadece EPL mi yoksa her kulvar dahil mi bilemeyiz. Sürüncemede kalır seneye kadar. Biz de yüreğimiz ağzımızda söylentilere göre iyi oynasa bari, sakatlanmasa bari, aman satılsa bari, 20 maç olmuş umarım şartı sağlamıştır falan diye mal mal kaygılanırız.

Bence haklısın renktaş.

Biri bunu demeli bence.

Yarın ki maçın sonucu çok iyi de olabilir olumsuz da olabilir o yüzden maçtan sonra sakin kalmakta fayda var kötü sonuçta da yakıp yıkmamak iyi sonuçta da fazla uçmamak lazım.

Hep bir olumsuzluk havası var sende renktaş. Belli ki adama seni kesin satıcaz diye söz verilmiş alınırken. Babasının hayrına bize gelmediği belli. Madem kesin yollayacaktık bari kazanıp gönderelim demişler. Aston Villa fiyatını beğenmiyorsun acaba Juve falan ne verdi demek onlara versek burayı ateşe verirdin

Fiyatı değil. Sadece 5m'a kiralanıp, mevkisine başka yatırımlar yapmışken kim bilir ne halde (fiziksel, psikolojik vs) geri dönme riskinin büyüklüğünü beğenmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt