Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. 15m gibi bizim için yüksek bir yatırımla bu işe girerken zaten satmaya yönelik yaptığımız belliydi. O yüzden eğer satıp gelir elde edemezse işi tamamlayamamış oluyor. Alışı da boşa gitmiş oluyor. Yarım kalan iş için övecek halimiz yok. Zaten doğru dürüst oynamadı da bu adam. Ne anladık bu işten o zaman...

2. Sen 15m'luk yatırımını korursun, değerlendirmeye çalışırsın, parlatmaya çalışırsın, ileride satma planına göre hareket edersin ama riski 5-6m olan Aston Villa korumaz, sabretmez, ısrar edip parlatmaya da çalışmaz. Ayağını eline alsa bile gider sezon sonu ne olacak diye düşünür. Aynı şekilde psikolojisini de düşünmez, rehabilite etmeye de çalışmaz. Unai Emery de arıza bir adam, bir gerilseler ikisi hoop kulübede havlu sallayarak bitti gitti A.Villa hikayesi, Zaniolo yeniden depresyonda, ritmini kaybetmiş şekilde sana dönmüş. Taraftarı da öyle sahiplenmez. E artık elinde Tete-Ziyech falan da var, sen nasıl yeniden değerlendiricen bu adamı? EPL talibi de kalmaz artık. Juventus gelse de üç kuruşa satsam az zarar etsem diye dilenirsin. Yani A.Villa'nın insafına bırakıyorsun kendi yatırımını... Ha bir de EPL temposu yüksek lig, bu adam da kaç senedir tam bir ritim bulmuş değil. Orada sakatlanma riski buradan daha yüksek...
Bu kadar risk barındıran adamı peki 35 e direkt olarak satılmasını sağlayacak şey nedir? Peki 35 verip direkt olarak alan bir takım niye olmadı? Tamam ben korudum ve göndermedim. Ben de patlarsa ne olacak? Yarın maça çıktı ayağı gitti? 5 6 milyondan da olacaksın ozaman maaşını da ödeyeceksin. Ayrıca ortada 30 maç söylentisi var ama kimse ne olduğunu bilmiyor. Belki 10 maç belli 20 maç. Belki bu sayı 11 başlama sayısı bile değil kadroya alınma sayısı.
Ortada juve nın 27 ye çıktığı söylentileri vardı ve bu adam da juve ye giderdi. Ortada rahat alınabilecek bir sözleşme önermeseydi sence bunun yerine 27 ye juveye gönderdik yapabilecek birşey yoktu en fazla bu para geldi deyip gönderemez miydi?
Varsayımlar üzerine konuşuyoruz...

10 dakika içinde bildiğin herşeyi anlatmazsan süresiz şutlanacaksın.
Yönetim!!!
Yazıyorum zaten herseyi ya.stoper ve ortsaha yildiz olacak dediler.erden timurda dedi zaten.benim 2 ortsaha beklentim vardı,geçen samiyende aynısını yazdı.adaylar üst düzey,o yüzden bekletilen oyuncular var gerçekten. goundozui bile bekletiliyor dediler

Beni değil tüm taraftarı bilgilendirme görevi var. Bilgilendirmezlerse de benim taraftar olarak kötüsünü düşünüp yangın yapma hakkım var. Hem madem öyle hiçbir şey açıklamasınlar o zaman. Zaniolo gitti. Kiralık mı gitti sattık mı onu bile açıklamasınlar. Kaç para aldık hiç söylemiyoruz desinler... Biz de hiçbir şey bilmeyelim... Siz de bunu kabullenin koyun gibi...
Kulübün hissesini alırsan gidip sözleşmeyi görmeyi isteyebiliyorsun. Bu güne benim hatırladığım yada bildiğim hiçbir kap açıklamasında bonuslar şu bonusu, bu bonusu diye açıklanmadı. Mesela Kaan Ayhan satın alma opsiyonu diye Kap'a bildirildi ama genel olarak biliyordu onun sezon sonunda alınacağını sözleşmesinin öyle olduğunu gibi.

Liverpool a gitmis 1.7 ye almislar iki sene once simdi 20 ye gitmis 30 yasinda.
Millet takir takir satiyor

Müthiş bir topçu.

Liverpool fazla gelir muhtemelen ama Liverpool'un 2-3 seviye altında takımlar için çok iyi topçu.

20'ye satmanın bile bir mantığı var evet ama 5m'a kiralamanın bir mantığı yok.
ben de zaten o yuzden bu işin kiralama olduguna inanmıyorum. kagıt uzerinde kiralama gercekte kesin satıs oldugunu dusunuyorum. aksi halde erden timur'un ya çok saf olduguna ya da aston villadan komisyon aldıgına inanmamız gerekir.

Yarin kesinlikle kazanmamiz lazim yoksa sosyal medya da taraftarimiz hic cekilmez

Zaha da kadro da olmayacak bu yüzden mac önü yangin yapilacagi kesin

Skoru almak önemli,kazanacagiz

Fiyatı değil. Sadece 5m'a kiralanıp, mevkisine başka yatırımlar yapmışken kim bilir ne halde (fiziksel, psikolojik vs) geri dönme riskinin büyüklüğünü beğenmiyorum.
Hiç bir büyüklüğü yok. Cicaldau+Morutan parası kadar zarar ediyorsun en fazla. Noldu onlardan zarar ettik battık mı batmadık. Bitmiştir konu o yüzden boşuna evham yapıyorsun

Goretzkayi konusuyorlar spacede, bence overratedin teki. Tabiki is yapar güclü oyuncu ama bi 8e göre teknigi cok iyi sayilmaz. Gelse hayir demeyiz zaten de ama satamazlar ve dedigim gibi hosuma gitmiyor oyun tarzi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt