- 18 Mayıs 2011
- 23.949
- 13.194
- 1.998
Bu kadar risk barındıran adamı peki 35 e direkt olarak satılmasını sağlayacak şey nedir? Peki 35 verip direkt olarak alan bir takım niye olmadı? Tamam ben korudum ve göndermedim. Ben de patlarsa ne olacak? Yarın maça çıktı ayağı gitti? 5 6 milyondan da olacaksın ozaman maaşını da ödeyeceksin. Ayrıca ortada 30 maç söylentisi var ama kimse ne olduğunu bilmiyor. Belki 10 maç belli 20 maç. Belki bu sayı 11 başlama sayısı bile değil kadroya alınma sayısı.1. 15m gibi bizim için yüksek bir yatırımla bu işe girerken zaten satmaya yönelik yaptığımız belliydi. O yüzden eğer satıp gelir elde edemezse işi tamamlayamamış oluyor. Alışı da boşa gitmiş oluyor. Yarım kalan iş için övecek halimiz yok. Zaten doğru dürüst oynamadı da bu adam. Ne anladık bu işten o zaman...
2. Sen 15m'luk yatırımını korursun, değerlendirmeye çalışırsın, parlatmaya çalışırsın, ileride satma planına göre hareket edersin ama riski 5-6m olan Aston Villa korumaz, sabretmez, ısrar edip parlatmaya da çalışmaz. Ayağını eline alsa bile gider sezon sonu ne olacak diye düşünür. Aynı şekilde psikolojisini de düşünmez, rehabilite etmeye de çalışmaz. Unai Emery de arıza bir adam, bir gerilseler ikisi hoop kulübede havlu sallayarak bitti gitti A.Villa hikayesi, Zaniolo yeniden depresyonda, ritmini kaybetmiş şekilde sana dönmüş. Taraftarı da öyle sahiplenmez. E artık elinde Tete-Ziyech falan da var, sen nasıl yeniden değerlendiricen bu adamı? EPL talibi de kalmaz artık. Juventus gelse de üç kuruşa satsam az zarar etsem diye dilenirsin. Yani A.Villa'nın insafına bırakıyorsun kendi yatırımını... Ha bir de EPL temposu yüksek lig, bu adam da kaç senedir tam bir ritim bulmuş değil. Orada sakatlanma riski buradan daha yüksek...
Ortada juve nın 27 ye çıktığı söylentileri vardı ve bu adam da juve ye giderdi. Ortada rahat alınabilecek bir sözleşme önermeseydi sence bunun yerine 27 ye juveye gönderdik yapabilecek birşey yoktu en fazla bu para geldi deyip gönderemez miydi?
Varsayımlar üzerine konuşuyoruz...