Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok deve. Sen hiç has Ezine peyniri yememişsin, bak o uydurukları demiyorum. Kaliteli sütten yapılan. Bir de keçi peyniri var, aman Allahım.

Babamlar daha yeni TR’den tatilden döndüler. Keçi peyniri getirdiler. Aman aman aman, o marketten aldığım en kaliteli fetalar bile o peynirin yanında diz çöker, tövbe eder.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Dedigimi okusaydin keske once. Marketteki yogurtlardan bahsettim. Bizim turklerin butun urunleri dandik sosisden tut peynire kadar hepsi sahte. Dana Sosis diyor %50 tavuk geri kalan ne belli degil.

Bende turkiyeden cökelek filan getirtiyorum efsane deride oluyor bazen kurusu off

Nevzat Dindar: "Muslera ve Icardi adadan ayrılırken o ara Erden Timur'u yakalayıp 8 numara transferini sordum. Taraftar büyük beklenti içerisinde bu transfer istediğiniz gibi olacak mı dediğimde direk ifadesi Galatasaray'ın kadrosuna yakışacak bu ligde fark yaratacak bir 8 numara transferi yapılacağını söyledi. Galatasaray taraftarı adına endişe edilecek bir durum yok."
Özel sohbet dediğin bir kenar da durup nevzatcigim söyle adam alacaz böyle adam alacaz felan demesi lazım.Erden Timuru yakalayıp Galatasaray kadrosuna yakışacak oyuncu mu bilgi.

bugün günlerden ziyech

IMG_0935.jpeg

Haldun Tomaci izliyorum diye sevgilim beni protosto edip iceriye gitti..

Iyi oynamazsan seni en cok ben TENKIT edecegim..!

ekşide gs aleyhine neler neler yazılmış tonlarca ya. küfürlerin haddi hesabı yok. umarım gslı hukukçular hepsi ile ilgileniyordur.

bu işin takımı yok aslında, toplumu kin ve düşmanlığa sevk edecek tüm bu tip insanların ciddi yaptırımlar ile karşılaştırılması gerekiyor. yöneticiler dahil. zaten bu işin en büyük sorumlusu yöneticiler ya, neyse.

rekabet, birbirini kızdırma ayrı bu ayrı. işin suyu çıkmış. birilerinin buna dur demesi gerekiyor.

Dedigimi okusaydin keske once. Marketteki yogurtlardan bahsettim. Bizim turklerin butun urunleri dandik sosisden tut peynire kadar hepsi sahte. Dana Sosis diyor %50 tavuk geri kalan ne belli degil.

Bende turkiyeden cökelek filan getirtiyorum efsane deride oluyor bazen kurusu off
Hangisi oldugunu hatirlamiyorum suanda yanlis bilgi vermeyeyim ama o Yunan yogurtlarindan birinin sahibi Turk. Yurt disinda daha unlu diye piyasaya Yunan yogurdu olarak surmus

* ''Chobani'' olmasi lazim

Hocam A101-BIM vs gibi dandik marketten alisveris yaparsan dandik urun alirsin haliyle.

Eli yuzu duzgun sarkuteriden ciftlik uretimi urun bulman gayet olagan. Ezine peynirini Canakkale'den, gravyeri Kars'tan sucugu Afyon'dan, zeytinyagini Ayvalik'tan getiren sarkuteriler var.

Kisacasi yaptigin yoruma katilmiyorum. Yer yer kalitesiz satan market vardir fakat olcu olarak alinmaz. Aliyorsan nerede ne yiyecegini bilmiyorsun demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt