Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 82.632
- 94.733
- 5.263
Evet kolpa haberlere hız verelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dedigimi okusaydin keske once. Marketteki yogurtlardan bahsettim. Bizim turklerin butun urunleri dandik sosisden tut peynire kadar hepsi sahte. Dana Sosis diyor %50 tavuk geri kalan ne belli degil.Yok deve. Sen hiç has Ezine peyniri yememişsin, bak o uydurukları demiyorum. Kaliteli sütten yapılan. Bir de keçi peyniri var, aman Allahım.
Babamlar daha yeni TR’den tatilden döndüler. Keçi peyniri getirdiler. Aman aman aman, o marketten aldığım en kaliteli fetalar bile o peynirin yanında diz çöker, tövbe eder.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Özel sohbet dediğin bir kenar da durup nevzatcigim söyle adam alacaz böyle adam alacaz felan demesi lazım.Erden Timuru yakalayıp Galatasaray kadrosuna yakışacak oyuncu mu bilgi.Nevzat Dindar: "Muslera ve Icardi adadan ayrılırken o ara Erden Timur'u yakalayıp 8 numara transferini sordum. Taraftar büyük beklenti içerisinde bu transfer istediğiniz gibi olacak mı dediğimde direk ifadesi Galatasaray'ın kadrosuna yakışacak bu ligde fark yaratacak bir 8 numara transferi yapılacağını söyledi. Galatasaray taraftarı adına endişe edilecek bir durum yok."
Hangisi oldugunu hatirlamiyorum suanda yanlis bilgi vermeyeyim ama o Yunan yogurtlarindan birinin sahibi Turk. Yurt disinda daha unlu diye piyasaya Yunan yogurdu olarak surmusDedigimi okusaydin keske once. Marketteki yogurtlardan bahsettim. Bizim turklerin butun urunleri dandik sosisden tut peynire kadar hepsi sahte. Dana Sosis diyor %50 tavuk geri kalan ne belli degil.
Bende turkiyeden cökelek filan getirtiyorum efsane deride oluyor bazen kurusu off
Hay masallah sakkadanak koydun ortaya. Tebrikler.ihtimalin düşük veya yüksek olduğu kurulun değerlendirmesine bırakılmış. yazılı bir kriter yok. niye bu kadar tuhaf geldiğini anlamadım. idari hukuk böyle bişey. sen yazılımcı falansın sanırım böyle detaylı bir kod beklediğine göre.
Ekli dosyayı görüntüle 215665
Dubois yerine yabancı alınacaksa hem bek hem stoper oynayabiliyor olmalı. Tanganga olabilir belki.hee okey o konuda haklısın renktaşım katılıyorum
Hocam A101-BIM vs gibi dandik marketten alisveris yaparsan dandik urun alirsin haliyle.Dedigimi okusaydin keske once. Marketteki yogurtlardan bahsettim. Bizim turklerin butun urunleri dandik sosisden tut peynire kadar hepsi sahte. Dana Sosis diyor %50 tavuk geri kalan ne belli degil.
Bende turkiyeden cökelek filan getirtiyorum efsane deride oluyor bazen kurusu off
Nelerin nasılNEYIN NE OLDUGUNU
Nelerin ne hangiNelerin nasıl
döner yerine gyro yiyenleri de unutmayalım.bakın burda duyuyorum
bazı almancılar ucuz diye greek yoghurt yiyormus
onlar Türklükten afaroz edilmiştir