- 26 Kasım 2012
- 186.339
- 260.812
- 5.998
çok iyi hareket o yaw herkese tavsiye
sırtı güzel açıyor çarmıha gerilmek gibi bir şey biraz
bende yapıom bizim gibi ihtiyarlar için güzel hareket
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok iyi hareket o yaw herkese tavsiye
sırtı güzel açıyor çarmıha gerilmek gibi bir şey biraz
Linki atar mısın bi Flightradar hata veriyorUçak londradan ziyech i aldı ve ordan da mikonostan başka oyuncu alacaktır belki
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ramos Mikonos'ta olmasın.Londradan gelen ziyech mikanostaki adam farklı
Ben tepkimi verdim,artik yapacak bisey yok.gitmesi zaten hataydı,o parayı vermeyecekler.tek avuntum premier ligin ona biseyler katacak olmasiMonchi istediğini almış gibi duruyor. 5-6,3m arası bir rakama Zaniolo kiraladılar. Eğer zorunluluğu devreye alan ve bizimkilerin açıklamaktan belli ki kaçındığı şart her kulvarda 20 maç (5dk bile olsa) gibi basit bir şart değilse, sadece EPL'deyse ve/veya işte maçların sayılması için en az 45dk falan gibi şartlar varsa adam döktürmediği sürece %99 o şart devreye girmez. Bir sene idare edecek kadar kullanırlar, sen de sadece 5-6m kazanırsın ve seneye elinde sakat dönmüş veya yine sınırlı maç oynamış, ritmini bulamamış ve yeniden rehabilite edilmesi gereken, 2,75m da maaş alan bir Zaniolo bulursun. Üstelik bu seneki hevesi ve aidiyet duygusu da olmaz. Umduğumuz karı da elde edemeyiz bu süreçten sonra...
Kısacası Zaniolo oynasın gol atsın ve EPL gibi temposu yüksek ve fikstürü yoğun bir ligde sakatlanmasın diye kıvranacağız sezon boyu. Yönetim de bir güzel 9-10m kiralık ücreti kazanacağız diye medyaya pompalayıp, milleti üç gün oyalayarak bu rakama inandırıp, kiralık yangınını da söndürdü. Taraftarı kandırdılar. 15m'a aldığımız adamı 5m'a kiraladık resmen. Aranızda sevinen de çok var, hayret verici...
(Eğer satış şartı kolay devreye girecek bir şartsa hepsini geri alır alkışlarım ama resmi ağızdan, mümkünse KAP'tan net açıklama isterim. Medyaya sızdırılanlara, yok Haluk öyle demiş, bilmemkim böyle demiş, onlara inanmam. Zaten 9-10m kiralık ücreti diyerek hepsi patladı.)
oyuncu gönderdikten sonra ilk kez bu kadar "pozitif" hava görüyorum forumda
yani "kurtulduk" tarzi aciklamalar da yok, forumun cogu mutlu veya memnun gibi
Monchi istediğini almış gibi duruyor. 5-6,3m arası bir rakama Zaniolo kiraladılar. Eğer zorunluluğu devreye alan ve bizimkilerin açıklamaktan belli ki kaçındığı şart her kulvarda 20 maç (5dk bile olsa) gibi basit bir şart değilse, sadece EPL'deyse ve/veya işte maçların sayılması için en az 45dk falan gibi şartlar varsa adam döktürmediği sürece %99 o şart devreye girmez. Bir sene idare edecek kadar kullanırlar, sen de sadece 5-6m kazanırsın ve seneye elinde sakat dönmüş veya yine sınırlı maç oynamış, ritmini bulamamış ve yeniden rehabilite edilmesi gereken, 2,75m da maaş alan bir Zaniolo bulursun. Üstelik bu seneki hevesi ve aidiyet duygusu da olmaz. Umduğumuz karı da elde edemeyiz bu süreçten sonra...
Kısacası Zaniolo oynasın gol atsın ve EPL gibi temposu yüksek ve fikstürü yoğun bir ligde sakatlanmasın diye kıvranacağız sezon boyu. Yönetim de bir güzel 9-10m kiralık ücreti kazanacağız diye medyaya pompalayıp, milleti üç gün oyalayarak bu rakama inandırıp, kiralık yangınını da söndürdü. Taraftarı kandırdılar. 15m'a aldığımız adamı 5m'a kiraladık resmen. Aranızda sevinen de çok var, hayret verici...
(Eğer satış şartı kolay devreye girecek bir şartsa hepsini geri alır alkışlarım ama resmi ağızdan, mümkünse KAP'tan net açıklama isterim. Medyaya sızdırılanlara, yok Haluk öyle demiş, bilmemkim böyle demiş, onlara inanmam. Zaten 9-10m kiralık ücreti diyerek hepsi patladı.)
Dün city maçı neredeydi arkadaşlar? Yazmayım dedim ama artık dayanamadım oradan bir oyuncu işte isim sormayın kalp kırarım