Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel. Şimdi eğer Villa'nın ffp anlaşması mevzusu doğruysa, ilk kez neden arka kapıdan dolanma ihtiyacı olabileceğine dair bir metin görmüş oldum. Bu metni aldığın resmi yerin linkini de atarsan geri kalanını da bir ara incelemek isterim. Ama tabi endişelerim tamamen geçmiş değil. Ben yine de bir şekilde bir açıklamayla içimizin rahatlatılması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca ne açıklama gelirse gelsin Zaniolo sakatlanmasın, olabildiğince çok maç oynasın ve iyi performans göstersin diye yüreğim ağzımda takip edeceğim her hafta Villa maçlarının skorunu falan...

yahu herifi zaten 15 mil € aldık, muhtemelen kiralama bedeli olarak 5 + 1.5 bonus alacağız.

hadi zaniolo salaklığından veda metni yazdı, erden timuru da dolandırdılar böyle skandal bir satış yaptı diyelim.

totalde 8.5 mil € gibi bir bedele 25 yaşında italya milli takım havuzunda zaniolo almış olacaksın.

yani sonuç ne olursa olsun yüreğin ağzında villa maçı seyretmene gerek yok.

Tam 1,5 da değil ama o önemli değil. Önemli olan zaten satın almadıkları bir senaryoda zaten oyuncu iyi oynamamıştır veya sakatlanmıştır vs... Yani o 1,5m bonus da gerçekleşmemiş olma ihtimali satın almadıkları senaryolarda daha yüksek.

Yani bana göre; eğer Villa şartı sağlamaktan özellikle kaçınırsa, İngiltere'de denenmiş ve verim alınamamış ve muhtemelen artık İtalya milli takımının parçası olmaktan çıkmış veya çıkması çok muhtemel bir Zaniolo'yu 10m'a almış olacaksın ama Villa'ya verene kadar elinde İngiltere'ye 30 küsur milyonluk transferi son anda yatmış, her an İngiltere'den yeni talipleri çıkabilecek bir Zaniolo vardı.

Bir şey söyleyeyim mi

Aşırı derecede gülünç bir şey

Aradığımız orta saha Verratti değil

Sakatlanmadan sezonu tamamlasa bile

(Ki bunun ihtimali de aşırı düşük)

Torreira Verratti tandemi o ön tarafı taşımaz

Kalkin ulan macimiz var

1D78D316-0C88-4BCD-A04D-843E440E47C1.webp

Nelsson'u satarsak bu çocuğu alak. Okuduğuma göre City bu çocuğu bonuslara €12m + pay gibi bir teklife bırakır. Rahatlıkla geri PL'ye çakarsın. Zaha'ya da dost olur

Bir şey söyleyeyim mi

Aşırı derecede gülünç bir şey

Aradığımız orta saha Verratti değil

Sakatlanmadan sezonu tamamlasa bile

(Ki bunun ihtimali de aşırı düşük)

Torreira Verratti tandemi o ön tarafı taşımaz

10 numara başta ön taraftakiler disiplinli olursa taşırdı bence AMA tabi daha iyi taşıyabilecek oyuncular da olabilir ama işte onlardan da sağlam ve diri bir Verratti'den alacağın oyuna hükmetme katkısını alabilir misin... İmkansız... Formda bir Verratti öyle bir oyuncu ki nerdeyse topu ayağına bir şekilde at ve kaybedilmeyip olumlu kullanılacağından ve olgun atağa çevrileceğinden %99 falan oranında emin ol. Adamın formda halinde ayağında top olan bir orta sahadan bekleyebileceğin her şey var. Geriden iyi oyun kurma, top saklama, tempoyu ayarlama, oyunu açma, baskıdan top çıkarma, top taşıma, hat kıran paslar, ara paslar, uzun toplar, dengeli driblingler, vs vs... Son yıllarda biraz düştü ve ritimsiz maçlara çıktığı için hataya müsait hale geldi tabi o ayrı ama yine de yani... Bir de fiziki dezavantajına rağmen defansı da gayet iyi bir adam bu tüm bunlar üstüne...

Ama bunlar formda bir Verratti için teoride tabi... Yoksa ben de hayli riskli bir tercih olacağını düşünüyorum yaşı ve sakatlık riski ve dolayısıyla son yıllarda hafif düşüş yaşaması sebebiyle...

Yunan yogurdu bin basar marketteki gazi sutdiyari pinar yogurtlarina. Ayni sey Feta peyniri icinde gecerli bizim beyaz peynirin icinden gecer fêta

Yok deve. Sen hiç has Ezine peyniri yememişsin, bak o uydurukları demiyorum. Kaliteli sütten yapılan. Bir de keçi peyniri var, aman Allahım.

Babamlar daha yeni TR’den tatilden döndüler. Keçi peyniri getirdiler. Aman aman aman, o marketten aldığım en kaliteli fetalar bile o peynirin yanında diz çöker, tövbe eder.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Ha bu arada yazılım geçmişim var ama ondan dolayı değil. Maç sayısı gibi kriterler çok afaki kriterler. Para mevzuları gibi değil yani. Paraya ve paranın matematiğine dair daha net projeksiyonlar yapılabilir ama mesela bir oyuncunun kaç maç oynayacağının veya oynamayacağının "virtually certain" veya değil sayılacağının kriterleri daha havada kalır gibi geldi. Oyuncunun kariyer profiline göre değişir, mevkisine göre değişir, sakatlıklara göre değişir, taktiğe göre değişir, performansına göre değişir, bir oyuncu için 10 maç bile yüksek bir rakamken (mesela yedek kaleci), diğer oyuncu için 20 maç virtually certain'dır. Ondan net kriterler beklemedikçe ve maddeler çok ekstrem uçlarda (mesela az önce dediğim gibi 1 maç) değilse kolay kolay kesin veya değil denemez diye düşündüm, ki bence onlar da aynısını düşünmüş ki ikinci maddeyi bunun için koymuşlar.
Ben her gun yazilimla ugrasiyorum senin kadar dertlenmedim. Erden Timur gibi bir adam var. Gecesini gunduzune katiyor, usanmadan bu transferler icin calisiyor. Bence takimin keyfini cikarmaya bak. Bu kadar ince detaylara kafayi takarsan gereksiz strese girersin.

10 numara başta ön taraftakiler disiplinli olursa taşırdı bence AMA tabi daha iyi taşıyabilecek oyuncular da olabilir ama işte onlardan da sağlam ve diri bir Verratti'den alacağın oyuna hükmetme katkısını alabilir misin... İmkansız... Formda bir Verratti öyle bir oyuncu ki nerdeyse topu ayağına bir şekilde at ve kaybedilmeyip olumlu kullanılacağından ve olgun atağa çevrileceğinden %99 falan oranında emin ol. Adamın formda halinde ayağında top olan bir orta sahadan bekleyebileceğin her şey var. Geriden iyi oyun kurma, top saklama, tempoyu ayarlama, oyunu açma, baskıdan top çıkarma, top taşıma, hat kıran paslar, ara paslar, uzun toplar, dengeli driblingler, vs vs... Son yıllarda biraz düştü ve ritimsiz maçlara çıktığı için hataya müsait hale geldi tabi o ayrı ama yine de yani... Bir de fiziki dezavantajına rağmen defansı da gayet iyi bir adam bu tüm bunlar üstüne...

Ama bunlar formda bir Verratti için teoride tabi... Yoksa ben de hayli riskli bir tercih olacağını düşünüyorum yaşı ve sakatlık riski ve dolayısıyla son yıllarda hafif düşüş yaşaması sebebiyle...
Oyuncunun buyuk faniyim ama boyle bir orta saha aliyorsan orta sahayi ondan maksimum verim alacagin sekilde kurmak gerekir kanisindayim

Son yillarda geri degil aksine iyiye gitti bence, hele son iki sezonu comeback sezonlariydi adamin.

Bu adam futbolu tek basina oynamayacagina gore kendisinin top kaybetmemesi vs. yetmiyor, ileri tarafin olusturdugu gereksinimler dusunulunce baska seyler yapan bir orta sahaya ihtiyacimiz var. Olur da yonetim imkansizi basarip Verratti'yi alirsa bir orta saha daha alip orta sahada teknik heyetin uclu kurguyla yola devam etmesini telkin etmeli

Gecen yaz ciddi kovaladigimiz Brezilyalilar milli takim kadrosuna girmis... Basta Raphael Veiga ve Nino. Orta sahadan Andre ve kalede Bento da Brezilya liginde oynayip MT kadrosuna giren oyuncular

Muslera sonrasi Bento icin Taffarel'i araya sokmaliyiz. Herif efsane kaleci olacak

Gecen yaz ciddi kovaladigimiz Brezilyalilar milli takim kadrosuna girmis... Basta Raphael Veiga ve Nino. Orta sahadan Andre ve kalede Bento da Brezilya liginde oynayip MT kadrosuna giren oyuncular

Muslera sonrasi Bento icin Taffarel'i araya sokmaliyiz. Herif efsane kaleci olacak
Menajer bazlı çalışıyorlar en az bir 25 senedir falan.Oyunculara piyasa yaptırmak için alıyorlar sürekli milli takıma.Alex,Kleberson,Ricardinho'nun falan bile bir sürü maçı var ki bunlar gibi bir sürüsü daha var.DK kupasi harici genelde boş beleş adam çok alıyorlar milli takıma

Bu George Gardi'nin calistigi futbolcu listesi falan bulursak gelecek 8 numarayi oradan buluruz. Erden Timur'in yaptigi neredeyse her transfer onunla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt