Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 36.151
- 4.530
- 1.788
ziyech icin ne kulüp calisani ne yetkili gelmemesi de enteresan... herif kendi kendine gelin güvey mi oluyor nedir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Chobani, ABD'de cok yaygin, Kayserili sanirim sahibi. Ama daha cok meyveli yogurt ustune.Hangisi oldugunu hatirlamiyorum suanda yanlis bilgi vermeyeyim ama o Yunan yogurtlarindan birinin sahibi Turk. Yurt disinda daha unlu diye piyasaya Yunan yogurdu olarak surmus
* ''Chobani'' olmasi lazim
Erden Timur haftaya hareketlilik olacak dedigi icin simdilik bir sessizlik hakim.Günaydın 8 no yangını başlamadı mı daha ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Getiren uçak Sixt’in sahibininmişziyech icin ne kulüp calisani ne yetkili gelmemesi de enteresan... herif kendi kendine gelin güvey mi oluyor nedir
ziyech icin ne kulüp calisani ne yetkili gelmemesi de enteresan... herif kendi kendine gelin güvey mi oluyor nedir
Dursun ozbekin oteline yerleşti dün akşam..Sanırım bugün son bir kontrol varmış o yüzden açıklama gelmemis
İyi misin? Rasicha dişinda kim korunmadı anlatsana bi?transfer falan istemedik kadroyu oldugu gibi korusak yine yeterdi iyice tukaka oldu kadro
gelenler oynamiyor, olanlar gidiyor, oynayanlar yetersiz
nzonzi-seri-lemina'li sezonu andiriyor, tirsiyorum, baya 1 travma yasatti o sezon
Koruduğumuz kadrodaki adamları beğenmiyoruz zaten. Beğinilmeyenler Kerem, Sergio, barış, Berkan falan işte.transfer falan istemedik kadroyu oldugu gibi korusak yine yeterdi iyice tukaka oldu kadro
gelenler oynamiyor, olanlar gidiyor, oynayanlar yetersiz
nzonzi-seri-lemina'li sezonu andiriyor, tirsiyorum, baya 1 travma yasatti o sezon
kac mactir kerem&baris oynuyor, düzenli oynayan rashica gitti, yerine gelen adam piyasada yok sezon basladi, yetmedi takima alismis zaniolo'yu da gönderdin, sorunlu ve düsüste olan ziyech ile ilgileniyorsun ama olup olmayacagi belli degilİyi misin? Rasicha dişinda kim korunmadı anlatsana bi?
Sen bile şunu yazarken taşlarla hiç oynamadın.kac mactir kerem&baris oynuyor, düzenli oynayan rashica gitti, yerine gelen adam piyasada yok sezon basladi, yetmedi takima alismis zaniolo'yu da gönderdin, sorunlu ve düsüste olan ziyech ile ilgileniyorsun ama olup olmayacagi belli degil
sol tarafta sinirlamadan dolayi kerem'i bi sekil oynatmak zorundasin, zaha'yi getirdin, her mac el kol hareketleri simdi de agrilarindan dolayi oynayamayacakmis
belki tek ciddi ihtiyac orta sahaydi, kerem demirbay geldi, ilk macinda üst üste amatörce pas hatalari
bu ligin icardi ile en iyi forvetlerinden gomis'i yine yolladik, yerine bakambu (ne verecegi belli degil) ve ne yaptigi belli olmayan halil geldi
bugün icin kazimcan ilk 11 oynardi, angelino da hala hazir degil
taslarla cok oynandi, gereksiz sekilde
suana kadar kadro geriledi benim icin (zaha haric ama hala oynamadi)
?Evet Sherlock
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
İyi misin? Rasicha dişinda kim korunmadı anlatsana bi?