Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 82.632
- 94.734
- 5.263
Benim gizli bir gündemim yok.Nelerin ne hangi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim gizli bir gündemim yok.Nelerin ne hangi
ulan bari teteyi son 10dk felan izleseydik. kaldik yine baris kerem ikilisine
Dominguez zorluyoruz galiba ihtiyacımız olan bir profil değil bence.Daha tempolu fizikli bi adam lazım Torreiranın yanına
Oliveira yı gönderip dominguezi rotasyon oyuncusu olarak çekeceğiz hem 6 hem 8 i rahatlıkla oynayabilen bir oyuncu torreira yokken sür sahaya bak keyfine
8 no için asıl hedef bence daha büyük, Sayın Timur varken hayal kurmanın sınırı yok
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yeme bizi hoca.Benim gizli bir gündemim yok.
Oliveira yı gönderip dominguezi rotasyon oyuncusu olarak çekeceğiz hem 6 hem 8 i rahatlıkla oynayabilen bir oyuncu torreira yokken sür sahaya bak keyfine
8 no için asıl hedef bence daha büyük, Sayın Timur varken hayal kurmanın sınırı yok
10+ milyon verip dominguezi yedek mi oturtuyoruz
Hayır , Sol bekin duruyor ekleme yapıldı Emre taşdemir gitti ne yapalım koruyalım diye adam mı almayalım oraya bi üst seviyeye çıkmasın mı takım ?yanlış düşünüyorsunuz böyle
bizim zaten haziran ayında 3 oyuncumuzun değişeceği belliydi sol bek, 8 ve 10.
buna rashica eklendi etti 4.
şimdi de ramos nelsson değişikliği konuşuluyor
üstelik bu arada da keremin pozisyonu değişti bambaşka bir şey oynayacak
bu da şampiyon takımın yarısının baştan kurulması demek
Benim gizli bir gündemim yok.
BonucciiiiTete ismi hiç bizle anılmazken net bir şekilde bu yazmıştı gelecek diye, bu sene sağlam bilgi kaynağı var bunun hayırlı olsun
x.com
x.com
Hayır , Sol bekin duruyor ekleme yapıldı Emre taşdemir gitti ne yapalım koruyalım diye adam mı almayalım oraya bi üst seviyeye çıkmasın mı takım ?
Ramos olayı tamamen nellsson satışı ile alakalı bir durum . Satılınca 1 sezonluk arkana bakmayacak adam almak kadar doğal durum yok.
Keremin pozisyonu değişip değişmeyeceğini göreceğiz belki zaha 2.forvet oynayacak , Zaten kerem geçen sene hep ortaya kaydı çizgide oynamadı ortada oynasa da çok şey farketmez kendsi için orada daha rahat ediyor ki oraya kayıyor.
Başka ?
Baştan aşağı komik bir yazı . Kusura bakma. Hepsine tek tek cevap veririm ancak tartışmayacağım çünkü altı dolu gram birşey yok.kac mactir kerem&baris oynuyor, düzenli oynayan rashica gitti, yerine gelen adam piyasada yok sezon basladi, yetmedi takima alismis zaniolo'yu da gönderdin, sorunlu ve düsüste olan ziyech ile ilgileniyorsun ama olup olmayacagi belli degil
sol tarafta sinirlamadan dolayi kerem'i bi sekil oynatmak zorundasin, zaha'yi getirdin, her mac el kol hareketleri simdi de agrilarindan dolayi oynayamayacakmis
belki tek ciddi ihtiyac orta sahaydi, kerem demirbay geldi, ilk macinda üst üste amatörce pas hatalari
bu ligin icardi ile en iyi forvetlerinden gomis'i yine yolladik, yerine bakambu (ne verecegi belli degil) ve ne yaptigi belli olmayan halil geldi
bugün icin kazimcan ilk 11 oynardi, angelino da hala hazir degil
taslarla cok oynandi, gereksiz sekilde
suana kadar kadro geriledi benim icin (zaha haric ama hala oynamadi)
Bonucci iddiaları varTete ismi hiç bizle anılmazken net bir şekilde bu yazmıştı gelecek diye, bu sene sağlam bilgi kaynağı var bunun hayırlı olsun
x.com
x.com
rasime güvenip kim duyum verecek ya. aklını yitirmiş o her kimse. kulüpten direkt uzaklastırılmalıTete ismi hiç bizle anılmazken net bir şekilde bu yazmıştı gelecek diye, bu sene sağlam bilgi kaynağı var bunun hayırlı olsun
x.com
x.com