Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler eleştirmek ve itin bir tarafına sokmak arasındaki Çin Seddi kadar büyük ayrımı yapamayan taraftarlar yüzünden mevzu buralara geliyor.

Okan Hoca; oyun kurulumu, yaratıcılık konusunda çok kısır oynatıyor, değişiklikler konusunda geç kalıyor ve yanlış tercihlerde bulunuyor. -------> Eleştiri.

Okan Hoca teknik adam falan değil. Yıldızları yönetecek kalibrede değil. Kayseriyi yenemiyorsak gönderilmeli ------> Fitne.
Kadronun uyum yakalaması zaman işidir bir şekilde çözülür

Ama bence bizim en büyük sorunumuz hocanın ilk paragrafta belirtildiği gibi kısır oyuna müdahale etme mevzusu

Ciddi hayal kırıklığı oluyor bende hamleleri

Yeri geldiğinde Kaan ayhan'ı ön liberoya çekip 3'lü orta sahaya dönmesi gerektiğini anlamalı diye düşünüyorum

Yoksa standart 4-2-3-1 oynarım forvet çıkarıp forvet sokarım mantığı işe yaramaz

Tespit ve hamle önemli

Bunu söylediğimizde hocayı gereksiz eleştiriyorsunuz gereksiz yangın yapıyorsunuz deniliyor

Ama gayemiz belli

Daha iyi bir GS izlemek

Nedir bu olumsuz hava. Bu aksam bi galibiyet ve en önemlisi moldeyi gectikmi hersey kendi kendine gelir. Transferler icin bi saglam 8 alindimi tamamdir, ramos sadece nelsson 20lere giderse olur ve maasi cok ucuk olmamali 1+1 3,5 - 4m€. Sonra cok fazla maas veriyoruz diyenler oldu ama rasichanin 2,5m€ aldigi yerde tete de aynisini alir. Zaha'nin maasi fazla oldu, ona da bonservis ödemedin ve yarisini sponsorlar karsiliyor. Sponsor transferi diyelim ve cl'de ayakta kalmak istiyorsan böyle oyunculara ihtiyacin var. Icardi desen hic muhasebecilik yapmaya gelmez ihtiyacti zaten. Tek elestirecegim nokta 8 no ilk transferlerden olmaliydi ama belli ki orda da en iyisini almak icin bekliyorlar.
Yaklaşık 3 aydır 8 numara bekliyoruz. İhtiyaç olmayanlar alındı ama ihtiyacımız hala giderilmedi. Bu Ziyech Zaha Tete Angelino kötü demek değil yanlış olmasın.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoşgeldin 2019-2020 Galatasaray. Yine Şampiyon olunca butun takımı dağıtma furyasına katıldık

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öyle bakarsınız tek golle ikinci olan takımı koruduk, ertesi sene 13. olduk.Transfer ihtiyaca göre yapılır,biz ana arter oyuncular ile oynamadan (Rasicsa hariç,o da gerekliydi)hiç verim alınamayan ya da yaşı nedeniyle verim alinamyacak oyuncuların yerine transfer yaptık.Mata, Gomis, Yusuf Demir,Adekugbe,Okan Kocuk+Zaniolo ve Mitso.Halil Dervisoglu dışında gereksiz bir hamle yok! Halihazırda atletik 8 numara ile de transferi kapamak lazım.Yeniden stoper,10 numara vs. alırsak çok gereksiz hovardalik olacak.Gelen giden dengesi şöyle:
Günay>Okan
Angelino>Adekugbe,Emre Taşdemir
Ziyecht>Zaniolo
Tete>Rasicsa
Zaha>Mata
Bakambu>Gomis
Kerem Demirbay>Yusuf Demir
Atletik 8 numara>Mitso
Halil Dervisoglu <?????????????

Aşure felan olduğumuz yok.. Fakat bu sene ki şampiyonluk bence geçen seneki şampiyonluktan çok daha önemli. Neden mi? Çünkü bu kadar yatırım yaptığımız takımın sürekliliği için lazım. Şampiyon olduğumuz takdirde bu yıl ki Zaniolo örneğinde olduğu gibi inanılmaz para kazanacağımız oyunculara sahibiz. Tete Zaha Ziyech Torreira Boey Nelson ve diğerleri. İkincisi ise rakiplerini ekonomik olarak inanılmaz yıkarsın. fb nin yaptığı transferlerin tamamına yakını tek yıllık. Tadı Dzeko Frey. Darmadağın yaparsın ve fark inanılmaz açılır.
Her sene bu seneki şampiyonluk öncekilerden önemli olur, ben daha önemsiz bir sene görmedim :)

rashica neymiş lan,rashica gitti diye kadro dagılmıs.angelino,icardi,zaha ve tete transfer basarısıydı ama şimdi tukaka.rashica da zaten butun yaz hazırlık macı kadrolarına alındı,butun hazırlık maclarında oynadı,çok hazırdı.takımı çok ipledi rashicayı butun yaz.bence cidden kafayı yemişsiniz,en akıllınız bile saçmalıyor

demin sorduğum soruyu sorayım

ramos gelip dünyanın parasını aldığında ne olacak

nelsson profili veya max 25 yaşında bir stoper yerine ramos oynadığında galatasaray şlde uçacak mı
Dostum cevaplamaya çalışayım , maliyetten bağımsız yazmışım şöyle anlatayım kendimce.

Dünyanın parasını alacaksa ve bu bizden çıkacaksa istemiyorum bu transferi. Ancak bizden çıkan az biri çıkar ben sponsor olurum derse isterim. Neden mi ?

Futbolda defans tecrübe çok önemlidir , tecrübe ve bu ligte fazla oynamışlık ve üst düzey sürekli oynamak çok fazla katkı verir. Nelsson'dan bile daha fazla katkı vereceği kesin. (Avrupada) . Yanında oynayan adamı eğitir doğru pozisyon almasından tut bilgileri ile ışık olur.

Nelsson satıp 25 yaşında adam alırsak zaten sattığın maliyetlere gelecek. O zaman hiç bir karın olmayacak tutup tutmaması riski de var. Umarım anlatabilmişimdir.

Geçen seneki takımın sanki mükemmel olduğuna dair yorumlar görüyorum da, son haftalarda takım baya baya ıkına ıkına gitti. Öncesinde de 14 maç üst üste kazanmamıza rağmen asla 10-11'deki 8 maç üst üste kazandığımız gibi bir oyun gücü olmadı. Geçen yıl bu takımın 8 ve 10 eksiği ne kadar fazlaysa, dribbling ve şut özelliği olan oyuncu eksikliği de gayet barizdi. Sete yerleşip bir türlü 2 tane pas yapamadığımız maçları çabuk unuttunuz herhalde. Kerem'in de her sene koca devrede kanser edip ikinci devre bir şeyler yapmasını beklemekten de yılmıştım, Zaha olayı o yüzden extra iyi oldu.
Velhasıl kelam, teşhisler ve çözümler kağıt üzerinde doğru. Bunu sahaya yansıtmak ise hocanın sorumluluğudur.

Nelssonu satıp ramosu almak mı :d eğer bu hamle olursa erden timura koca bir eksi yazar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt