Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.507
- 5.952
- 1.983
Ramos a 7 milyon vermezler verseler de sponsor olmadan o ise hiçbir şekilde girmezler.Ama ben Ramos değilde başka kalite bir oyuncu bekliyorum stopere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanka beraber oynayamazlar diye mi düşünüyorsunBu nedir ya mahalle maci yapmiyoruz
Yanılıyorsun renktaş
Yalnızca Sol bek, 8 ve 10 numara yeterli değildi
As Forvet ve yedek forvetimiz yoktu
Yedek Kaleci yoktu
Yedek kanat yoktu
Yani mevcut kadroyu korusak dahi en az 7 transfer elzemdi
FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İkisini de normal bulmuyorum. Bu zamana kadar hangi yönetici yanlışından ötürü maddi bedel ödemiş ki Erden Timur'dan bunu isteyelim ? Keşke ödetebiliyor olsaydık, o zaman bu kadar rahat para saçılmazdı sağa sola. Postu yazanın kim olduğunu hatırlamıyorum ama zorunlu satış maddesiyle ilgili açıklama yapılmamasının bilgi kirliliğine sebep vereceği hususunda haklı. Ucu açık bir durum. Kaldı ki 35 milyon madde koyuyorsan adama trink yatırtacaksın o parayı. Yatıramıyorsa almasın. Aman abi Aston Villa'nın ffp durumu var diye aklayanlar dahi gördüm ben burada bu durumu. Bize ne kardeşim parası olan alsın. Almıyorsa da taş gibi topçu, kalsaydı.Evet ben yazdım bu postu. Hala da arkasındayım postumun. Zaniolo sakstlanırsa 30 milyonluk kaybımızı cebinden karşılayacak mı lafına istinaden yazdım. Sen bu lafı normal buluyorsan benimkini daha normal bulmalısın.
Çok şükür onu jekelilere kaptırmışizinstagramdan ramosa KÜFÜR şenliği başlatalım dicem de gerizekalı instagram tayfa saniyede 300 tane come to gs yorumu atıyordur sarı kırmızı kalpli
Fikri mantıklı gelir yazarsın araştırma da böyle birşeydir sadece kendi fikirlerinle olmaz.Tabi sen fikirlere saygın olmadığı aşikar.boş yapmış
kerem zaha aynı takımda oynamaz sene içinde de görücez
kendi fikrim var en azından gidip başkasının fikirlerini satmıyorum
ilk 11 için diyorum
yedek kanat nasıl yoktu ya
zaniolo kerem yunus rashica barış yusuf ve morutan şeklindeydik
hadi yusufu salla 6 kanadımız vardı
Bende ilk 11 için dedim zaten
İcardi'yi almalıydık keza Rashica'yı da öyle
Sol bek 8 ve 10 numara derken zaten 5 oyuncu elzemdi
Bunlara ek olarak yedek kaleci ve forvet eklemliydik
Ayrıca Zaniolo, Kerem Barış Yunus Yusuf filan oynadılar zaten
Saydığın bu isimler ile 3 kulvarda yaklaşık 50-60 maç oynamak mümkün müydü sence?
Şu anda bile Yunus, Kerem ve Barış'ın yeterliliği sorgulanırken bunlara alternatif iyi isimler tercih etmek pek yanlış bir hamle değil diye düşünüyorum