Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ramos a 7 milyon vermezler verseler de sponsor olmadan o ise hiçbir şekilde girmezler.Ama ben Ramos değilde başka kalite bir oyuncu bekliyorum stopere

Yanılıyorsun renktaş

Yalnızca Sol bek, 8 ve 10 numara yeterli değildi

As Forvet ve yedek forvetimiz yoktu

Yedek Kaleci yoktu

Yedek kanat yoktu

Yani mevcut kadroyu korusak dahi en az 7 transfer elzemdi

FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ilk 11 için diyorum

yedek kanat nasıl yoktu ya

zaniolo kerem yunus rashica barış yusuf ve morutan şeklindeydik

hadi yusufu salla 6 kanadımız vardı

Evet ben yazdım bu postu. Hala da arkasındayım postumun. Zaniolo sakstlanırsa 30 milyonluk kaybımızı cebinden karşılayacak mı lafına istinaden yazdım. Sen bu lafı normal buluyorsan benimkini daha normal bulmalısın.
İkisini de normal bulmuyorum. Bu zamana kadar hangi yönetici yanlışından ötürü maddi bedel ödemiş ki Erden Timur'dan bunu isteyelim ? Keşke ödetebiliyor olsaydık, o zaman bu kadar rahat para saçılmazdı sağa sola. Postu yazanın kim olduğunu hatırlamıyorum ama zorunlu satış maddesiyle ilgili açıklama yapılmamasının bilgi kirliliğine sebep vereceği hususunda haklı. Ucu açık bir durum. Kaldı ki 35 milyon madde koyuyorsan adama trink yatırtacaksın o parayı. Yatıramıyorsa almasın. Aman abi Aston Villa'nın ffp durumu var diye aklayanlar dahi gördüm ben burada bu durumu. Bize ne kardeşim parası olan alsın. Almıyorsa da taş gibi topçu, kalsaydı.

instagramdan ramosa KÜFÜR şenliği başlatalım dicem de gerizekalı instagram tayfa saniyede 300 tane come to gs yorumu atıyordur sarı kırmızı kalpli
Çok şükür onu jekelilere kaptırmışiz

Screenshot_2023-08-19-12-44-18-531.webp

adamı çok istesem de icardiden yüksek ücret alamaz bi stoper. türk liginde zaten wergi yok 4.5-5 mülyon kabul ediosa gelsin

boş yapmış

kerem zaha aynı takımda oynamaz sene içinde de görücez

kendi fikrim var en azından gidip başkasının fikirlerini satmıyorum
Fikri mantıklı gelir yazarsın araştırma da böyle birşeydir sadece kendi fikirlerinle olmaz.Tabi sen fikirlere saygın olmadığı aşikar.

Beyler , Koca transfer sezonu bitti .İcardiyi saymazsak Angelino dışında hazır transfer yok .

hadi başlarım böyle transfere .Ligin ilk 3 maçında 0 çeksen 9 puan geridesin

Moldeye elensen büyük bir paradan olacaksın

Nedir bu olumsuz hava. Bu aksam bi galibiyet ve en önemlisi moldeyi gectikmi hersey kendi kendine gelir. Transferler icin bi saglam 8 alindimi tamamdir, ramos sadece nelsson 20lere giderse olur ve maasi cok ucuk olmamali 1+1 3,5 - 4m€. Sonra cok fazla maas veriyoruz diyenler oldu ama rasichanin 2,5m€ aldigi yerde tete de aynisini alir. Zaha'nin maasi fazla oldu, ona da bonservis ödemedin ve yarisini sponsorlar karsiliyor. Sponsor transferi diyelim ve cl'de ayakta kalmak istiyorsan böyle oyunculara ihtiyacin var. Icardi desen hic muhasebecilik yapmaya gelmez ihtiyacti zaten. Tek elestirecegim nokta 8 no ilk transferlerden olmaliydi ama belli ki orda da en iyisini almak icin bekliyorlar.

ilk 11 için diyorum

yedek kanat nasıl yoktu ya

zaniolo kerem yunus rashica barış yusuf ve morutan şeklindeydik

hadi yusufu salla 6 kanadımız vardı

Bende ilk 11 için dedim zaten

İcardi'yi almalıydık keza Rashica'yı da öyle

Sol bek 8 ve 10 numara derken zaten 5 oyuncu elzemdi

Bunlara ek olarak yedek kaleci ve forvet eklemeliydik

Ayrıca Zaniolo, Kerem Barış Yunus Yusuf filan oynadılar zaten

Saydığın bu isimler ile 3 kulvarda yaklaşık 50-60 maç oynamak mümkün müydü sence?

Şu anda bile Yunus, Kerem ve Barış'ın yeterliliği sorgulanırken bunlara alternatif iyi isimler tercih etmek pek yanlış bir hamle değil diye düşünüyorum

Ramos konusunda taraftar ve yönetim ıslak rüyalarından uyanırsa memnun kalacağım

nelsson satılacaksa ( şu tarihte saçmasapan bir olay ) 23-24 yaş civarı gerekirse nelssondan gelecek paranın bir kısmını vererek geri dönüşü olabilecek potansiyelli biri alınması gerektiğini düşünüyorum. Ramos demek gelen parayı 2 sene sonra futbolu bırakacak birine emekli ikramiyesi olarak vermek demek. Ramosu çok sevsem de malesef durum bu. Bizde o paraları verebilecek bir maddi güç yok malesef

Bende ilk 11 için dedim zaten

İcardi'yi almalıydık keza Rashica'yı da öyle

Sol bek 8 ve 10 numara derken zaten 5 oyuncu elzemdi

Bunlara ek olarak yedek kaleci ve forvet eklemliydik

Ayrıca Zaniolo, Kerem Barış Yunus Yusuf filan oynadılar zaten

Saydığın bu isimler ile 3 kulvarda yaklaşık 50-60 maç oynamak mümkün müydü sence?

Şu anda bile Yunus, Kerem ve Barış'ın yeterliliği sorgulanırken bunlara alternatif iyi isimler tercih etmek pek yanlış bir hamle değil diye düşünüyorum

icardi ve rashica yeni transfer olarak saymadım ben

Değil Ramos'u o şartlara transfer etmek, gidip ilgilenmek dahi benim için olumsuz anlamda göstergedir yönetim adına. Ne lazım kafasıyla değil de isim takıntısıyla yapılan bir hamle olduğu bariz. Keza Ziyech olmasaydı Alexis gelecekti mevzu da öyle.
BTW Ramos denen şerefsizin Burak'ı indirdiği pozisyonu paylaşıp abi aslında Burak atlamış ya diyerek 2 gr zekalarıyla espri yaptığını sananlar vardı twitterda. O sene bizim yarı finalimizi göz göre göre çaldılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt