Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aylardır hangi 8 numara için bekledik acayip merak ediyorum,

umarım gidip oliveira’ya verilen kontrattan verilmez 30-31 yaşında ki sıradan bi oyuncuya

Sakat o zaman
Kadro kalitesini korursak anca
Böyle bir daha bir daha diye transferle takım olamayız,psv de tıklar porto da
Zaten her sene kadro değiştirilmez bu temel taşları zaten bi ton sözleşme yaptın hepsiyle ekstra durum olmazsa korursun. Satış olursa yerine adam koyarsın bu 2 sene geçiş dönemi olarak görüyorum.

Benim yorumum değil , Orhan Ulucanın taktik düşüncesi ona söyle mahalle maçı yapmıyoruz diye. Ondan daha iyi bildiğin kesindir senin. Birazcık aç premier lig felan seyret Guardiolo neler deniyor bi bak mahalle maçı mı değil mi görürsün.
boş yapmış

kerem zaha aynı takımda oynamaz sene içinde de görücez

kendi fikrim var en azından gidip başkasının fikirlerini satmıyorum

Erden timur o paralara ramosu alirsa birkac transfer obezi ergen haric herkesin sevgisini saygisini kaybeder

Burasi arabistan degil biz de petrol zengini degiliz

Sokturtmayin ramosa
Erden Timur Ziyeche 0 bonservis vermiş renkdas o rakamları vermez ama 3.5 gibi seviyeler olsa kaçırmazdi.

Forumda seveni isteyeni çok yanlış anlaşılmak istemem ama bu paralara ramos falan gelmesin abicim. Evet kendine bakmıştır, faydalı olur mu olur ama biz bu maliyetlere girmeyelim lütfen. Ben 2 sene sonra darboğaza girip Hamamcıoğlu başkanlığında anadolu topçusu kovalayan bir Galatasaray istemiyorum. Zaten gereği kadar açıldık maaş bütçesinde

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

bir de neden ramos yani

nelsson giderse benzeri şekilde ilerleme daha mantıklı değil mi

trden stoper satışı bütün mevkilerden daha çok

ozan merih marcao kim szalai vb

instagramdan ramosa KÜFÜR şenliği başlatalım dicem de gerizekalı instagram tayfa saniyede 300 tane come to gs yorumu atıyordur sarı kırmızı kalpli

yanlış düşünüyorsunuz böyle

bizim zaten haziran ayında 3 oyuncumuzun değişeceği belliydi sol bek, 8 ve 10.

buna rashica eklendi etti 4.

şimdi de ramos nelsson değişikliği konuşuluyor

üstelik bu arada da keremin pozisyonu değişti bambaşka bir şey oynayacak

bu da şampiyon takımın yarısının baştan kurulması demek
Yanılıyorsun renktaş

Yalnızca Sol bek, 8 ve 10 numara yeterli değildi

As Forvet ve yedek forvetimiz yoktu

Yedek Kaleci yoktu

Yedek kanat yoktu

Yani mevcut kadroyu korusak dahi en az 7 transfer elzemdi

FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

şöyle bir şeyi atlıyorsunuz ismail hoca falan değil fb de hayatta şampiyon olamaz

olursa bjk olur

Belki kimsenin dikkati çekmiyor ama şikecilerin geçen seneye göre en büyük kaybı ön tarafta artık pres yapmıyorlar ve genel olarak da düşük tempoda maçı götürüyorlar. Getirdikleri 2 tane kaliteli adam da bu büyük açığı mümkün değil kapatamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt