Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Sergio Ramos'un maaş, imza parası ve menajer ücretinin Beşiktaş'a yıllık 15 milyon euro maliyet oluşturduğunu, bu şartlar nedeniyle masadan kalktıklarını söyledi. [TRT Spor]

Akşam ki maça kadro önerim

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Torreira Kaan
Barış Mertens Kerem
İcardi

Bir jk'lıya ne kadar güvenilir meçhul tabi de şu durumda Galatasaray'ın kasadan 7 milyon avro maaş vereceksek Ramos'a bu sene CL'yi almayacaksak büyük fiyasko. Icardi etkisi yapsa da bu böyle olur çünkü elimizde zaten Apo-Nelsson var.

Kaan oynasa daha iyi olur ayağı düzgün ama bencede Berkan çıkacak 2.yarı Mertens yerine kerem demirbayı ileri atarız
ayağı iyi de tempoya ayak uyduramaz bence. berkandaki dinamizm kaan da ki ayak tek bi oyuncu olsa as 11 e al koy tas gibi orta saha.

TR liginde şampiyon kadroya güvenip CL maçına çıkınca madridden samiyende 6 yiyip dönüyorsun
Şampiyon kadroya güvenmeyip Şl kadrosu diye Falcao, Seri, Nzonzi vb aldığımızda da 6 yedik. Üstelik 2013 içerideki maçta ilk yarı çok iyiydik.

Bence bu işin tek formülü yok. Aston Villa'nın bile 55 milyon verip adam alabildiği ortamda transferle kadro kalitesiyle Şl'de başarılı olurum demek hayal. İçerisine kimyayı, dengeyi, eforu da katmak lazım. Şu an ne çorba olduk ne de geçen seneden daha güçlüyüz. Zaman gösterecek durumu.

Kerem oynadığı yerde nasıl Zahaya yer yok mesela ? Ben sana söylüyeyim nasıl oynayacaklar. Top bizdeyken Zaha sol'da kerem ortaya kayacak (Geçen sene hep böyle oynadı ) Top rakibe geçince Zaha ortaya Kerem sol tarafa geçecektir.

Ziyech sağ tarafta başlar oyun içi değişikliklerle maç maç Tete ile değişirler zaha ile değişirler.

Elzem 8 numara şart sadece onuda adam alacağız musterih olun diyor zaten.

Bende dedim kaç defa 8 numara ilk alınması gerekiyordu İcardi'den sonra diye. Ama Erden Timur ve ekibine güveniyorum vardır bir bildikleri diye nede olsa geçen senenin şampiyon ortasahası duruyor elinde üstüne kerem demirbay çekmişsin.
fazla uzun yazmak istemiyorum ne seni ne kendimi yormak icin am iste kimse kendi mevkisinde oynamayacak, benim dedigime geliyor yine...

neyse ya bosver, daha fazla bu konuda tartisip kafa patlatmak istemiyorum

sonuclari görüp ona göre yorum yapariz artik

Bir jk'lıya ne kadar güvenilir meçhul tabi de şu durumda Galatasaray'ın kasadan 7 milyon avro maaş vereceksek Ramos'a bu sene CL'yi almayacaksak büyük fiyasko. Icardi etkisi yapsa da bu böyle olur çünkü elimizde zaten Apo-Nelsson var.

Nelsson satılacaksa ve Ramos’un maaşının ciddi bi kısmına sponsor bulunduysa eyvallahta, böyle değilse eğer hiiiiiç gerek yok

bi de gidip stoper tandeminin uyum süreciyle uğraşırız bu senaryo da

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Sergio Ramos'un maaş, imza parası ve menajer ücretinin Beşiktaş'a yıllık 15 milyon euro maliyet oluşturduğunu, bu şartlar nedeniyle masadan kalktıklarını söyledi. [TRT Spor]
O yaşta adama imza parası verilmesi de çok saçma.
Sanki free olmasa biri gidip bonservis verecek.

Yıllık 3 milyon teklif edersin gelmezse paşa gönlü bilir, hiç te gerek yok.
15 milyonu ona gömeceğime 2 tane Nellson alırım o paraya, bari geri dönüşü olur paranın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt