- 9 Ağustos 2011
- 59.648
- 34.388
- 3.558
delirmeyin lan 7m ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim bu
brkan oynar. önde baskıdan dolayı. gerisi bence de doğru.Akşam ki maça kadro önerim
Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Torreira Kaan
Barış Mertens Kerem
İcardi
Takım hazır olmaması saha içinde tatsız olaylara da sebebiyet verebilir, keza kimse birbirini tam olarak tanımıyor. Eylül sonuna kadar sancılı bir süreç bizi bekliyor. Ekimde ritmi buluruz.Zaha bana kaprisli ve kibirli bir adam gibi geliyor. İnşallah fayda verir.
jk muhabiri
Kaan oynasa daha iyi olur ayağı düzgün ama bencede Berkan çıkacak 2.yarı Mertens yerine kerem demirbayı ileri atarızbrkan oynar. önde baskıdan dolayı. gerisi bence de doğru.
ayağı iyi de tempoya ayak uyduramaz bence. berkandaki dinamizm kaan da ki ayak tek bi oyuncu olsa as 11 e al koy tas gibi orta saha.Kaan oynasa daha iyi olur ayağı düzgün ama bencede Berkan çıkacak 2.yarı Mertens yerine kerem demirbayı ileri atarız
Şampiyon kadroya güvenmeyip Şl kadrosu diye Falcao, Seri, Nzonzi vb aldığımızda da 6 yedik. Üstelik 2013 içerideki maçta ilk yarı çok iyiydik.TR liginde şampiyon kadroya güvenip CL maçına çıkınca madridden samiyende 6 yiyip dönüyorsun
fazla uzun yazmak istemiyorum ne seni ne kendimi yormak icin am iste kimse kendi mevkisinde oynamayacak, benim dedigime geliyor yine...Kerem oynadığı yerde nasıl Zahaya yer yok mesela ? Ben sana söylüyeyim nasıl oynayacaklar. Top bizdeyken Zaha sol'da kerem ortaya kayacak (Geçen sene hep böyle oynadı ) Top rakibe geçince Zaha ortaya Kerem sol tarafa geçecektir.
Ziyech sağ tarafta başlar oyun içi değişikliklerle maç maç Tete ile değişirler zaha ile değişirler.
Elzem 8 numara şart sadece onuda adam alacağız musterih olun diyor zaten.
Bende dedim kaç defa 8 numara ilk alınması gerekiyordu İcardi'den sonra diye. Ama Erden Timur ve ekibine güveniyorum vardır bir bildikleri diye nede olsa geçen senenin şampiyon ortasahası duruyor elinde üstüne kerem demirbay çekmişsin.
Abi 2si bir olunca guendouzi oluyor işte keşke alsakayağı iyi de tempoya ayak uyduramaz bence. berkandaki dinamizm kaan da ki ayak tek bi oyuncu olsa as 11 e al koy tas gibi orta saha.
Bir jk'lıya ne kadar güvenilir meçhul tabi de şu durumda Galatasaray'ın kasadan 7 milyon avro maaş vereceksek Ramos'a bu sene CL'yi almayacaksak büyük fiyasko. Icardi etkisi yapsa da bu böyle olur çünkü elimizde zaten Apo-Nelsson var.
O yaşta adama imza parası verilmesi de çok saçma.Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Sergio Ramos'un maaş, imza parası ve menajer ücretinin Beşiktaş'a yıllık 15 milyon euro maliyet oluşturduğunu, bu şartlar nedeniyle masadan kalktıklarını söyledi. [TRT Spor]