benim yorumuma komik diyorsun ama bu yorum daha komik
bu kadar para ne icin yatiriliyor sampiyon bile olamayacaksa bu takim?
asil hedef her yil sampiyonluk olmali
cl'de gidebildigin yere kadar git
birbirine alismis, takim ruhu olan kadron olunca zaten belli 1 seviyeye gidiyorsun avrupada
bknz 96-2000, melo-selcuklu kadro
Bu kadro ile şampiyon olmak için kuruluyor ama siz hala eski kadro korunmadı yerine adamlar alındı diye söyleniyorsunuz.
Bakalım mesajlara Sol bek diye ağlayan dolu burada şimdi Avrupada top 10 'da ki adamı getiriyoruz neden aldık diyorlar.
Zaha getiriyoruz Geçen sene daha çok değil geçen sene ağzımız açık salyalar aka aka seyrettiğimiz adamı neden aldık sakat mı acaba diye fbliler gazına geliyorsunuz.
Tete alınıyor tanımıyorum kendisini yorum yapmayacağım.
Zani satılıyor zaten alırken al sat yapmak için almışsın satılmış ki bizde top perfonmansına çıkmamış adamı neden sattık diye yangın çıkartılıyor, Onun yerine tete ve Daha ocakta dünya kupasında harikalar yaratılmış adam alınıyor yine yangın yapıyorsunuz. ve 10 numarada da harika oynayan birisi.
Mertens topa vuramıyor koşamıyor diyorsunuz yerine Ziyech oynayacak takımı bozduk diyorsunuz.
Nelsson satılırsa gitmek isterse yerine Ramos düşünülüyor yazıyorlar ne gerek var bozmaya diyorsunuz.Ramos için 1 yıl idare edilir seviye atlatır diyoruz maliyet diyorsunuz.
Siz ne istiyorsunuz arkadaş ? Rasicha'ya hiç girmiyorum çok düz adam diyordunuz şimdi dünyanın en iyi açığı oldu.
Bu takım seviye atladı mı atlamadı mı arkadaş ? Perfonmans daha artar şu an için konuşmayın .
Okan hocaya da gireyim mi ?
Şimdi söyle bakalım kim saçmalıyor ? Siz mi biz mi ? Birşeyden mutlu olun negatiflikten başka birşey değil yaptığınız rakip takımın TW'De algılarına geliyorsunuz sürekli.
Geçen sene ki kadro devam etseydi hiç adam alınmasaydı yemin ederim en büyük yangınıda siz yapardınız.
Şampiyon olmak tabi ki istiyoruz her sene olalım zaten bunun için takviyeler yapılıyor 3 kulvarda gideceksin diye , o zaman da kadro şişti diyorsunuz.