Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse sadede gelirsek:

Sahada kazanırsan sorun olmaz.

Kazanmazsan dibine kadar baskı olur bu sezon, bahane bulunabilecek bir kadro yok, her şeyden bolca var orta saha dışında.

Şu anda da sahada kazanma konusunda iyi değiliz, aradaki farkı kapatmak da pahalıya patlayabilir, en az hasarla atlatırsan da kimse çıkıp laf etmez.
Ağam Molde maçları ve bu süre zarfindaki lig maçlarında alınacak olumsuz sonuçlar Okan ı bile gönderebilir ayrıca takımda iç karışıklık çıkarsa bu sezon erkenden havlu atarız.

şuna da alışmak lazım

bir adamı eleştirmek o adamı gömmek ya da göndermek anlamına gelmiyor

bir yanlışı göstermek anlamına geliyor

ben açık söyleyim twitterdaki erden timur timi gibi çalışan hesaplardan çok rahatsızım

kişilere bu kadar tapınmak son derece yanlış

erden beyin şu ana kadar iyi niyetle çalıştığını düşünen ve destekleyen biri olarak söylüyorum
Kimse eleştirilemez değil, taraftarın öncelikle bunu idrak etmesi lazım. Anasını babasını böyle savunmayacak insanlar iki senedir uzaktan tanıdıkları yöneticiye kefil oluyor. Geçen sezonki kadroyu da o kurdu , iyi niyetle de çalışıyor eyvallah. Tarih ise güç zehirlenmesi yaşayıp başardıklarıyla değil sıvamasıyla hatırlanan figürlerle dolu. Erden Timur da insandır hata yapabilir, hata yapanın da bu kulüpte kellesi tez alınır. Adamın hata yapmış olma ihtimalini dahi kabullenmiyor bazıları. Dün yarı uykulu bakarken, Zaniolo satışını eleştiren birine cevaben Erden Zaniolo'yu alan adam, o olmasa bu eleştiriyi bile yapamazdın minvalinde bir post gördüm yamulmuyorsam. Erden Zaniolo'yu alarak iyi bir iş yapmış olabilir, satarken de hatalı davranmış olabilir. Hakaret içermeyen eleştiriye herkes açık olmalı.

CL kucağına alan Ziyech i unutmuşsan ben napayım o sezonki prime dönemine ulaşabilecek kaç topçu sayabilirsin ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
o ajax takım halinde çok iyiydi zaten, tadicin bile istatistikleri etkisi çok daha iyi o dönem

mertens bir üst seviye

Napoli ile Mertens şampiyonlar liginde nereye kadar çıktı maksimum ? Oysa Ziyech Ajax ile neredeyse kupayı alıyordu. O Ajax, Napoli den güçlü muydu ?

Prime Mertens mi Prime Ziyech mi
35inde en üst seviyeden anca vazgeçmiş ki Juve’ye gitse belki devam edecek adamla 30unda kimsenin almadığı oyuncuyu kıyaslamayalım

Malum Ajax döneminde Tadic, Ziyech, Neres, Beek hepsi olduğundan iyi gözüktü devamında hiç birinden cacık olmadı gittiği takımlarda.

Yıldız kumaşı olan Ligt ile Frenkie vardı onlar bile potansiyellerine ulaşamadı iyi takımlara gitseler de.

Yine de tavan kıyaslaması yaparsak sadece, yine Mertens derim.

benim yorumuma komik diyorsun ama bu yorum daha komik

bu kadar para ne icin yatiriliyor sampiyon bile olamayacaksa bu takim?

asil hedef her yil sampiyonluk olmali

cl'de gidebildigin yere kadar git

birbirine alismis, takim ruhu olan kadron olunca zaten belli 1 seviyeye gidiyorsun avrupada

bknz 96-2000, melo-selcuklu kadro
Bu kadro ile şampiyon olmak için kuruluyor ama siz hala eski kadro korunmadı yerine adamlar alındı diye söyleniyorsunuz.
Bakalım mesajlara Sol bek diye ağlayan dolu burada şimdi Avrupada top 10 'da ki adamı getiriyoruz neden aldık diyorlar.

Zaha getiriyoruz Geçen sene daha çok değil geçen sene ağzımız açık salyalar aka aka seyrettiğimiz adamı neden aldık sakat mı acaba diye fbliler gazına geliyorsunuz.

Tete alınıyor tanımıyorum kendisini yorum yapmayacağım.

Zani satılıyor zaten alırken al sat yapmak için almışsın satılmış ki bizde top perfonmansına çıkmamış adamı neden sattık diye yangın çıkartılıyor, Onun yerine tete ve Daha ocakta dünya kupasında harikalar yaratılmış adam alınıyor yine yangın yapıyorsunuz. ve 10 numarada da harika oynayan birisi.

Mertens topa vuramıyor koşamıyor diyorsunuz yerine Ziyech oynayacak takımı bozduk diyorsunuz.

Nelsson satılırsa gitmek isterse yerine Ramos düşünülüyor yazıyorlar ne gerek var bozmaya diyorsunuz.Ramos için 1 yıl idare edilir seviye atlatır diyoruz maliyet diyorsunuz.

Siz ne istiyorsunuz arkadaş ? Rasicha'ya hiç girmiyorum çok düz adam diyordunuz şimdi dünyanın en iyi açığı oldu.

Bu takım seviye atladı mı atlamadı mı arkadaş ? Perfonmans daha artar şu an için konuşmayın .

Okan hocaya da gireyim mi ?

Şimdi söyle bakalım kim saçmalıyor ? Siz mi biz mi ? Birşeyden mutlu olun negatiflikten başka birşey değil yaptığınız rakip takımın TW'De algılarına geliyorsunuz sürekli.

Geçen sene ki kadro devam etseydi hiç adam alınmasaydı yemin ederim en büyük yangınıda siz yapardınız.

Şampiyon olmak tabi ki istiyoruz her sene olalım zaten bunun için takviyeler yapılıyor 3 kulvarda gideceksin diye , o zaman da kadro şişti diyorsunuz.

Bugün bir puan kaybı ve şampiyonlar liginde kötü bir sonuç ile hocamız için tehlike çanları çalar.
Transfer yapıp oynatmiyoruz.
En iyi oyuncular formsuz .
Takımda bir sistem sorunu var gibi .
Kerem top kaybında rekorlar kırıyor uyaran yok. Muslera her maç defanstan top çıkarırken rakibe topu atıyor gol pozisyonu veriyor uyaran yok .Değişikler için dakika 65 bekliyor mudaheleler yanlış her rakibe aynı taktik....
Sorunlar çok inşallah akşam farklı bir skor olur da bir ivme yakalarız.

Bugün bir puan kaybı ve şampiyonlar liginde kötü bir sonuç ile hocamız için tehlike çanları çalar.
Transfer yapıp oynatmiyoruz.
En iyi oyuncular formsuz .
Takımda bir sistem sorunu var gibi .
Kerem top kaybında rekorlar kırıyor uyaran yok. Muslera her maç defanstan top çıkarırken rakibe topu atıyor gol pozisyonu veriyor uyaran yok .Değişikler için dakika 65 bekliyor mudaheleler yanlış her rakibe aynı taktik....
Sorunlar çok inşallah akşam farklı bir skor olur da bir ivme yakalarız.
kerem'i uyaran mı yok? 45 de çıktı geçen maç nası bi uyarı olsun. bi sonraki uyarı rencide etmeye gider 30da alarak. tüm sezon muhtac oldugun yerliye bu da yapılmaz.

Kimse eleştirilemez değil, taraftarın öncelikle bunu idrak etmesi lazım. Anasını babasını böyle savunmayacak insanlar iki senedir uzaktan tanıdıkları yöneticiye kefil oluyor. Geçen sezonki kadroyu da o kurdu , iyi niyetle de çalışıyor eyvallah. Tarih ise güç zehirlenmesi yaşayıp başardıklarıyla değil sıvamasıyla hatırlanan figürlerle dolu. Erden Timur da insandır hata yapabilir, hata yapanın da bu kulüpte kellesi tez alınır. Adamın hata yapmış olma ihtimalini dahi kabullenmiyor bazıları. Dün yarı uykulu bakarken, Zaniolo satışını eleştiren birine cevaben Erden Zaniolo'yu alan adam, o olmasa bu eleştiriyi bile yapamazdın minvalinde bir post gördüm yamulmuyorsam. Erden Zaniolo'yu alarak iyi bir iş yapmış olabilir, satarken de hatalı davranmış olabilir. Hakaret içermeyen eleştiriye herkes açık olmalı.
Evet ben yazdım bu postu. Hala da arkasındayım postumun. Zaniolo sakstlanırsa 30 milyonluk kaybımızı cebinden karşılayacak mı lafına istinaden yazdım. Sen bu lafı normal buluyorsan benimkini daha normal bulmalısın.

Olur mu transfer bağımlısı taraftar napardı sonra Zaniolo, Rashica gibi çöplerle

50 adam geliyor hiç biri sahada yok

bende onu anlamiyorum.

sampiyon olmus kadro.

transfer'den cok kadro'yu tutmak ve gereken yerlere bir iki transfer yapmak yeterli olacakti bence.

birde transfer'de su calim olayi neden bu kadar abartiliyor anlamiyorum. fener seneler'dir transfer'de calim atiyor ama sikedeki gibi bunu sahaya yansitamiyor.

35inde en üst seviyeden anca vazgeçmiş ki Juve’ye gitse belki devam edecek adamla 30unda kimsenin almadığı oyuncuyu kıyaslamayalım

Malum Ajax döneminde Tadic, Ziyech, Neres, Beek hepsi olduğundan iyi gözüktü devamında hiç birinden cacık olmadı gittiği takımlarda.

Yıldız kumaşı olan Ligt ile Frenkie vardı onlar bile potansiyellerine ulaşamadı iyi takımlara gitseler de.

Yine de tavan kıyaslaması yaparsak sadece, yine Mertens derim.
Mertens 2 yaş genç olsa bu yoğun maç temposunda bile yerine adam istemem. Ziyech yerine beklentim Baturina profilinde gençti. 2 si aynı mevki için takımda olduğundan insanların ne düşündüğünü merak ettim.

Yaş konusunda transferler biraz sıkıntılı Tete disinda

Kerem D 30
Icardi 30
Zaha 30
Ziyech 30

Oli ve Mertens de +30

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt