- 25 Ocak 2010
- 53.467
- 39.155
- 3.923
Fifa’da ziyech baya iyi topcu
Tüm şutları kalite gidiyor
Hızı biraz zayıf kalıyor ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fifa 24 çıkınca acayip bi takım olacak kadro
Reel ile örtüşmeyeceği bariz ama
Biz asure olduysak Fener ne oldu ? Ilk 11'lerinde kac tane yeni oyuncu var diye sormayacagim, kac tane eski oyuncu var ?Aşure gibi olduk
Bu bizim takımların şampiyon olan kadroları güçlendirmek yerine yapboz gibi oynamalarıda aşırı anlamsız
2000 de mecbur sattık ,ayrı tutuyorum ,oyuncular gitmek ister anlarım ama her transfer bir risk iken olmuşu bozma eğilimi de bana aşırı medyatik olma istekleri olduğunu düşündürüyor.
Fifa’da ziyech baya iyi topcu

Taraftarın bunları takmamasını anlayabiliyorum.Aman aman böyle laflar etme burada. Negatif, olumsuz ve pesimist diye kafa açıyorlar hype trenlerine binmezsen. Şampiyon olamama ihtimalini kimse düşünmüyor, düşünüyor olsalar Ramos diye gezmezlerdi herhalde.
faslının kokocu olduğu kesin miTaraftarın bunları takmamasını anlayabiliyorum.
Ama yarın başarısız olunca yaşlıları getirdi, kadayıf Ramos’u getirdi, kokocu Ziyech’i getirdi diyenler de aynı kişiler oluyor.
Riyakarlık yapmaktan da utanmıyorlar.
ben demem. mal bol diyen olur.Taraftarın bunları takmamasını anlayabiliyorum.
Ama yarın başarısız olunca yaşlıları getirdi, kadayıf Ramos’u getirdi, kokocu Ziyech’i getirdi diyenler de aynı kişiler oluyor.
Riyakarlık yapmaktan da utanmıyorlar.
ZiyechPrime Mertens mi Prime Ziyech mi
Nelson un gitme durumu uzun zamandır var yerine düşünülen isim Ramos olması bizim dersimize pek çalışmadığımızı gösteriyor.Unuttum, stopere de 5 - 6 vermek cilginlik. Sponsor en az %60'ini odemeli