Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aşure felan olduğumuz yok.. Fakat bu sene ki şampiyonluk bence geçen seneki şampiyonluktan çok daha önemli. Neden mi? Çünkü bu kadar yatırım yaptığımız takımın sürekliliği için lazım. Şampiyon olduğumuz takdirde bu yıl ki Zaniolo örneğinde olduğu gibi inanılmaz para kazanacağımız oyunculara sahibiz. Tete Zaha Ziyech Torreira Boey Nelson ve diğerleri. İkincisi ise rakiplerini ekonomik olarak inanılmaz yıkarsın. fb nin yaptığı transferlerin tamamına yakını tek yıllık. Tadı Dzeko Frey. Darmadağın yaparsın ve fark inanılmaz açılır.

Fifa 24 çıkınca acayip bi takım olacak kadro
Reel ile örtüşmeyeceği bariz ama

Fifa 24 çıkınca acayip bi takım olacak kadro
Reel ile örtüşmeyeceği bariz ama

fifanın yasaklanması lazım

ya da 30+ insanlara serbest olsun

hayatı tanımamış, futbolun insanlarla oynandığını öğrenmemiş ergen dimağları futbolsever olmaktan çıkarıp robotsever yapıyor

Aşure gibi olduk

Bu bizim takımların şampiyon olan kadroları güçlendirmek yerine yapboz gibi oynamalarıda aşırı anlamsız
2000 de mecbur sattık ,ayrı tutuyorum ,oyuncular gitmek ister anlarım ama her transfer bir risk iken olmuşu bozma eğilimi de bana aşırı medyatik olma istekleri olduğunu düşündürüyor.
Biz asure olduysak Fener ne oldu ? Ilk 11'lerinde kac tane yeni oyuncu var diye sormayacagim, kac tane eski oyuncu var ?

Aman aman böyle laflar etme burada. Negatif, olumsuz ve pesimist diye kafa açıyorlar hype trenlerine binmezsen. Şampiyon olamama ihtimalini kimse düşünmüyor, düşünüyor olsalar Ramos diye gezmezlerdi herhalde.
Taraftarın bunları takmamasını anlayabiliyorum.

Ama yarın başarısız olunca yaşlıları getirdi, kadayıf Ramos’u getirdi, kokocu Ziyech’i getirdi diyenler de aynı kişiler oluyor.

Riyakarlık yapmaktan da utanmıyorlar.

Takımın bozulduğu düşüncesine katılmıyorum. TR liginde şampiyon kadroya güvenip CL maçına çıkınca madridden samiyende 6 yiyip dönüyorsun başındaki fatih terim bile olsa. Dolayısıyla muhafazakar olmanın lüzumu yok ki hoca geçen seneki kadroyla çıktığında bu sefer yeni transferleri neden oynatmadın baskısı oluşturuyoruz taraftar olarak. Tam bir paradoks. Transferlerin hepsi çok iyi ancak hazır değiller. Bu da ödenmesi gereken bir bedel. İlk cl grup maçında as takım hazır olacaktır sahada.

Dolayısıyla hocanın burada taraftarı bir köşeye atıp kendi bildiğini yapmasını doğru buluyorum. Unutmayın kazanan her zaman haklıdır ancak türkiyede çok çok daha haklı oluyor. Kazandığında dahisin, kaybettiğinde moronsun. Duygular uçlarda olduğunda eleştiriler de bu 2 uç nokta arasında değişiyor. Maç sonu yorumuyla ertesi gün yorumu arasında sakinlik açısından bile çok farkediyor.

Benim tüm bu süreç içerisinde transfer politikasıyla ilgili tek eleştirim, ideal 11 in sadece avrupada oynayabileceği bir takımın şampiyon olmasını zor görüyorum. Sevmesem de Uğurcan tarzı 1-2 yerli kazandırmalı ve ideal 11i rahatça oluşturabilmeliydik. Bunu zamanında denemiştik, eboue 2 ay yatıp cl de maça çıkıyordu. Burada Galatasaray'ın doğru ülkede olmadığını düşünüyorum her zaman. Avrupa'da başarı getirebilecek tek kulübün önü de biraz açılmalı ancak Galatasaray kulübü de ilk 11inde en az diğer yabancıların seviyesinde 2 altyapı oyuncusu-türk oyuncuya sahip olmalı. Bizim genetiğimiz bu. Kabullenmemiz gerek.

Valla Avrupa diye diye lig de gidebilir. Yine de Torreira yarin oynadigi icin umudum var.
1000 defa yazdik, 6 - 8 oynayan yedek de lazim. Ondan sonra kimi beklersen bekle.
Diger hata da hem gondermiyoruz hem oynatmiyoruz.
Mitso, Moruthan, Zaniolo filan Kayseri macinda oynayabilirdi. Gidecek adamlari bu kadar bekletmemeliyiz.

Ama yarın başarısız olunca yaşlıları getirdi, kadayıf Ramos’u getirdi, kokocu Ziyech’i getirdi diyenler de aynı kişiler oluyor.

faslının kokocu olduğu kesin mi

mal mıyız biz niye alıyoz öyleyse bu adamı yaw

rashicayı alsaydık hersey yolundaydı.vay anasını,nasıl alamadık rashicayı.rashica gelse zaha,tete ve ziyech hazır olurdu falan.

Torreira’nin cezası belli oldu mu 1 maç mı alacak 2 maç mı

Unuttum, stopere de 5 - 6 vermek cilginlik. Sponsor en az %60'ini odemeli

ben demem. mal bol diyen olur.

mali kaygıyı benim taşımam çok faydasız bir eylem. yorum başka tabi.

Beyler eleştirmek ve itin bir tarafına sokmak arasındaki Çin Seddi kadar büyük ayrımı yapamayan taraftarlar yüzünden mevzu buralara geliyor.

Okan Hoca; oyun kurulumu, yaratıcılık konusunda çok kısır oynatıyor, değişiklikler konusunda geç kalıyor ve yanlış tercihlerde bulunuyor. -------> Eleştiri.

Okan Hoca teknik adam falan değil. Yıldızları yönetecek kalibrede değil. Kayseriyi yenemiyorsak gönderilmeli ------> Fitne.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt