Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Sergio Ramos'un maaş, imza parası ve menajer ücretinin Beşiktaş'a yıllık 15 milyon euro maliyet oluşturduğunu, bu şartlar nedeniyle masadan kalktıklarını söyledi. [TRT Spor]

Çekip almışlar Ramos 'un şeyini. Koç 'a yalansınlar sponsor olsun bunlara.

Forumda daha çok okuyan biriyim ama şunu yazıp yazmamak için uzun süre düşündüm de bence yazmak lazım.

Daha bir kaç gün öncesine kadar övdükleri, nerede ise milletvekilleri gibi dokunulmazlık isteyecekleri kişi bu transferleri yapıyor ama gel gör ki buradaki kendilerini üstün elit sınıf gibi gören bir kitle tarafından bu transferlere sevinen taraftarlara laf söz ediliyor.

Transferler doğrudur yanlıştır, maliyeti iyidir kötüdür bunlar tartışılır ama kendini elit gören kitle, bırakın da herkes neye nasıl sevinmek istiyorsa sevinsin.

Siz de bir zahmet şu egonuzdan kurtulmayı bir deneyin bence, belki çok da elit olmadığınızın farkına bir nebze olsun varıp esas siz bir öyle bir böyle davrananlar olduğunuzun farkına varırsınız, bir ümit küçük de olsa.

Ramos isi agir sacmalik. Erden Timur hala kendindeyse bu ise girismez, medyayi oyalamak niyetindedir sadece.

Şampiyon kadroya güvenmeyip Şl kadrosu diye Falcao, Seri, Nzonzi vb aldığımızda da 6 yedik. Üstelik 2013 içerideki maçta ilk yarı çok iyiydik.

Bence bu işin tek formülü yok. Aston Villa'nın bile 55 milyon verip adam alabildiği ortamda transferle kadro kalitesiyle Şl'de başarılı olurum demek hayal. İçerisine kimyayı, dengeyi, eforu da katmak lazım. Şu an ne çorba olduk ne de geçen seneden daha güçlüyüz. Zaman gösterecek durumu.
o kadroda sadece falcao bile oynayabilse skor alırdık, takım da farklı noktalara gelirdi. Falcao-İcardi kıyasıyla daha az riskli olduğunu düşünüyorum bu kadronun ancak haklısınız bir riske girdik.

Okan hoca tarafından çizilmiş bir plan göremiyorum, erden başkan kendi kafasındaki planı uyguluyor. Kadroların verilmesine 15 gün kalmış hala nelsson belirsiz ramosla uğraşılıyor değişik işler

Arkadaşlar Ljubliyana dahil her maçtan tırsıyorsunuz. Biz Galatasarayız. Bırakın da onlar bizden korksunlar. Evet kulubün hastalığıdır FTerimin etkisiyle ligin başında formsuz olması. Ancak gerek TS gerekse Moldeye karşı çatır çatır oynayacağız yavaş yavaş saplama modunu açacağız rahat olun.

Abicim nelsson gitmeden ramos u alacak kadar da ucmadik herhalde... Nelsson gitsin ondan sonra olur ramos olursa.

Erden timur o paralara ramosu alirsa birkac transfer obezi ergen haric herkesin sevgisini saygisini kaybeder

Burasi arabistan degil biz de petrol zengini degiliz

Sokturtmayin ramosa

ramos transferine birazda marjinal fayda olarak bakın

şl öyle 1 adam geldi bizi uçurdu sahnesi değil

öyle olsaydı psg uçardı

şimdi siz nelsson yerine ramosu koyduğunuzda marjinal faydanız ne olacak

şlde ekstra 3 puan mı

Nelson'a bence satış sözü verildi şl play offları sonrası yolları ayıracağız muhtemelen. Ramosla bu kadar ciddi ilgilenilmesinin başka sebebi olmaz.

Son düzenleme:
Elemenin turu ve seri başı olayı nasıl ? Bu konuyu bi kaç keç aradım taradım bulamdım
Seri başı olursak amenna
Takımların avrupa puanına göre seribaşı belirleniyor. Biz şu anda play off oynayaacak takımlar içinde yüksek puanlılar arasındayız işte. Bu sene 10-12 puan arası toplarsak yine aynı devam eder herhalde

Erden timur o paralara ramosu alirsa birkac transfer obezi ergen haric herkesin sevgisini saygisini kaybeder

Burasi arabistan degil biz de petrol zengini degiliz

Sokturtmayin ramosa
Elinde Nelsson-Abdulkerim gibi uyumlu ikili var hangisini keseceksin? Ligde zaten oynayamaz yabanci siniri var. 37 yasındaki adama geri donusu olmayan onlarca milyon euro baglamak yilin aptalligi olur kanaatindeyim. Sadece Ramos'u aldik demek icin, biraz da etkilesim kasmak icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt